Sport en recreatie Almere City koffiecorner met koffiemachines en benodigdheden Van Duijnen

Achterwand voor koffiehoek

Is jullie koffiehoek
klaar voor de toekomst?

De koffievoorziening op kantoor is aan het veranderen. Vroeger waren we blij met een bekertje heet ‘zwart water’ als we aan het werk waren. Tegenwoordig is goede koffie, thee en water eigenlijk een onzichtbare secundaire arbeidsvoorwaarde. Maar daar stopt het niet. We willen meer, beter en luxer. We zijn op zoek naar beleving. Beleving die je eenvoudig kan creëren met de Van Duijnen koffiewand. Of eigenlijk moeten we zeggen: jullie eigen koffiewand.
Hoe dit werkt? Lees dan snel verder.

Voordelen van de achterwand voor je koffiehoek

Een ontmoetingsplek

Even ‘weg’ uit het werk en ontspannen overleggen in een mooie ontmoetingsplek.

Zelf samen te stellen

keuze uit 8 verschillende panelen, dus altijd een uniek ontwerp.

Luxe uitstraling

De luxe achterwand creëert direct beleving voor de gebruiker van de koffieautomaat

Goede ideeën ontstaan bij de koffieautomaat

Dat we meer thuis werken maakt dat we het werken op kantoor ook anders beleven. Voorheen bracht je meer tijd door met je collega’s dan thuis. Tegenwoordig spreek je jouw collega’s minder op kantoor. Dus als je elkaar ziet  heb je meer te vertellen. En dan wil je liever brainstormen bij de koffieautomaat dan voor de zoveelste keer via een video-call. Want je weet, de beste ideeën ontstaan in de koffiehoek.

Modern werken?
Mooie koffiecorner!

De koffiecorner krijgt een nieuwe functie. Het is steeds vaker een ontmoetingsplek en een plek waar collega’s elkaar inspireren. Daarom hebben wij de Van Duijnen koffiewand ontwikkeld. Een prachtige achterwand waardoor de ruimte meteen opleeft en warmte uitstraalt. Tegelijkertijd motiveert het je werknemers, omdat het laat zien aan je werknemers dat je ze waardeert.

Almere City koffiecorner met voetballers die koffiemachine gebruikt Van Duijnen

Jouw eigen koffiehoek

Het mooie van de Van Duijnen achterwand is dat hij schaalbaar is. De huidige wand is opgebouwd uit diverse panelen waarbij je zelf kunt kiezen welke panelen je wel en welke je niet wilt gebruiken. Zo creëer je eenvoudig je eigen unieke achterwand, ook als je maar beperkte ruimte hebt.

Een ander voordeel van hoe wij de achterwand hebben ingericht, is dat je eenvoudig de achtergrondkleur kunt aanpassen en je eigen logo kunt toevoegen als je dat wilt. Zo zorgen wij er samen voor dat jullie een inspirerende koffiecorner krijgen die perfect bij jullie past.

Wil jij eenvoudig een luxe uitstraling van je koffiecorner? Neem direct contact op!

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief