Water machine

  1. Home
  2. Automaten

Verfijn je selectie

Start de filter

Medewerkers hebben steeds vaker behoefte aan alternatieven voor koffie en thee. Water is dan een perfecte oplossing en een heerlijke dorstlesser. Water is gezond, staat in de schijf van vijf en verhoogt de vitaliteit van jouw medewerkers. Bij ons kan je kiezen voor diverse water automaten, rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. Lekker verfrissend en duurzaam tegelijk!

Espresso, Fresh Brew, Instant of Capsule?

Voor de lekkerste koffie op het werk kun je kiezen uit vier verschillende zettechnieken met de bijbehorende koffieblends. Het eindproduct is in alle gevallen (h)eerlijke koffie. Wat het beste bij jouw bedrijf past is van veel zaken afhankelijk. Hoe lang mag het zetten van een kopje koffie duren? Welke smaakbeleving is gewenst? We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Wil je meer lezen? Maak hierboven je keuze voor één van de zettechnieken.

75+

Jaar passie voor koffie

Onze merken

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Menu