Onze koffiebekers

Genieten van die lekkere bak koffie, thee of chocolademelk kan natuurlijk pas als het in een beker zit. Wij hebben een uitgebreid assortiment bekers in diverse maten. Welke beker het beste is voor jullie hangt uiteraard af van jullie eigen wensen.

koffie met suiker en creamer
kartonnen beker Van Duijnen
kartonnen beker Nescafé
kartonnen beker lavazza

De kartonnen beker

Met de kartonnen bekers in ons assortiment kan je eenvoudig kiezen voor de uitstraling die bij jouw koffiecorner past. Kies je voor de Van Duijnen beker in het formaat 150cc of 180cc? Dan krijg je een volledig CO2-neutraal geproduceerde en FSC-gecertificeerde beker. Kies je voor Nescafé? Dan maken de 180cc kartonnen bekers de koffievoorziening compleet. Toch liever de heerlijke Italiaanse beleving? Dan kies je voor de Lavazza 160cc bekers.

De Biobeker:
100% composteerbaar

Onze Van Duijnen Biobeker is 100% biologisch afbreekbaar. Volledig CO2-neutraal geproduceerd en gemaakt van FSC-gecertificeerd karton. De coating is gemaakt van natuurlijke, biologisch afbreekbare materialen (PLA) wat er voor zorgt dat de beker volledig industrieel composteerbaar is.

duurzame beker van karton
biobeker halo green cup
afvalbak voor halo green cups

Halo Green Cups:
volledig circulair

De Halo Green Cup is een prachtig volledig circulair concept. Bij dit concept kies je voor 100% biologisch afbreekbare, FSC-gecertificeerde, kartonnen bekers. Naast een volledig CO2-neutrale productie is het transport naar de klant en van de klant naar de verwerking ook volledig CO2-neutraal. Via speciaal ontworpen bakken verzamelen jullie de bekers waarna de beker en de doos volledig worden vergist tot compost en biogas.

Kunststof bekers

In sommige omgevingen gaat de voorkeur uit naar plastic bekers, het liefst met een thermo effect zodat we onze handen niet branden. Voor plastic geldt dat het gemaakt wordt van een fossiele, niet hernieuwbare, grondstof. Het voordeel is dat de beker vaak uit 1 plastic soort bestaat en daardoor zeer goed recyclebaar is, mits apart en schoon ingezameld en verwerkt. Hoe dit het best te realiseren is hangt grotendeels af van de afvalverwerker in jouw omgeving.

duurzame beker van plastic grijs
plastic beker Van Duijnen