verse koffie

Lekkere koffie met romige melk

Veel koffieautomaten hebben de mogelijkheid om melk toe te voegen rechtstreeks vanuit de machine. Het nadeel daarvan is dat de dosering is ingesteld en niet per gebruiker aangepast kan worden. Daarom bieden wij in een koffiecorner ook de mogelijkheid om zelf melk toe te voegen aan je koffie. Of je dat nu doet met een creamerstick of met verse melk cups, je kan het zelf doseren. Helemaal naar jouw smaak dus!

creamerstick Van Duijnen
Nescafé creamerstick
Natulatte Vegan Creamer stick op witte achtergrond

Creamersticks

Een lekker romige koffie met melk maak je met de Van Duijnen Creamerstick of Nestlé creamerstick. En zelfs als je plantaardige melk wilt in je koffie, hebben we daar een oplossing voor met de Natulatte creamersticks. Het voordeel van een creamerstick is dat je als gebruiker zelf bepaalt hoeveel melk jij wilt in je koffie. Iets wat niet mogelijk is bij melk rechtstreeks uit de koffieautomaat.

Verse melkcups

De echte beleving van koffie met melk zoals je dat thuis ook drinkt. Vloeibare, romige melk die zorgt voor een fluweelzachte smaak. De melkcups zijn zo gevuld dat ze altijd precies genoeg zijn voor een smaakvolle kop koffie. Maar een beetje meer of minder mag natuurlijk ook. Wij hebben melkcups van Nestlé en Lavazza in ons assortiment.

Frischli Melkcup 7,5g
lavazza melkcups