lachende mensen in gesprek bij koffiemachines op het werk

Branches

Professionele koffiemachines voor elke branche

Geen werkplek is compleet zonder een professionele koffiemachine die voor smaakvolle koffie zorgt. Bij Van Duijnen kijken we naar de koffiebehoeftes binnen iedere branche. Van zorginstellingen en bouwplaatsen tot aan de grootste bedrijfskantoren. Goede koffie op het werk is waar het allemaal begint. Het visitekaartje voor jouw bedrijf en natuurlijk de booster voor je productiviteit. Welke professionele koffiemachine past bij jouw organisatie?

Welke koffie automaat past bij jouw branche?

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Onmisbaar: koffie op kantoor

Binnen een succesvolle onderneming vormen tevreden medewerkers de kern van het bedrijf. Een van de belangrijkste onderdelen om werknemers tevreden te stellen, is het bieden van goede koffie op het werk. Door te kiezen voor een professionele koffiemachine op kantoor met de lekkerste koffie laat je medewerkers zien dat je ze waardeert. En die investering verdient zich zeker terug!

Koffie in de gezondheidszorg

In de altijd dynamische en hectische gezondheidszorg is goede koffie op het werk niet meer weg te denken. Zowel voor de medewerker als voor de bezoeker. Wij realiseren ons goed dat dit een belangrijk onderdeel is van de dag. Zeker wanneer het soms allemaal even niet meer te overzien lijkt. De diverse professionele koffiemachines dragen bij aan een effectieve start van de dag, maar bieden ook een lekker pauzemoment wanneer je er echt even aan toe bent. Benieuwd welke automaat het beste aansluit bij het koffiegeluk van je werknemers, patiënten en bezoekers? Neem dan gerust contact met ons op.

De compacte koffieoplossing voor in de Retail

Werkzaam in Retail en zoek je koffie op het werk waarbij het apparaat weinig ruimte in beslag neemt? Naast de veelzijdige grote koffieautomaten, bieden we ook compacte Lavazza machines en luxe capsule koffie. Deze luxe Lavazza cupmachines passen eenvoudig op een klein plateau. Zo worden alle vierkante meters van bijvoorbeeld de wat kleinere kledingzaak ook perfect benut. Toch liever een grotere, professionele koffiemachine? Dat is natuurlijk ook mogelijk!

Even tijd inlassen voor koffie op de bouwplaats

Productiviteit, kwaliteit en zorgvuldigheid staan hoog in het vaandel in de bouw. Als projectontwikkelaar, bouwvakker of engineer is goede koffie op het werk onmisbaar. De bouwkeet wordt door Van Duijnen voorzien van professionele koffiemachines, geschikt voor ieders voorkeur. Een snelle bak, een krachtige espresso, een smaakvolle cappuccino of een goede zwarte koffie zijn in een handomdraai gezet.

Snelle koffie waar het draait om productie

In een fabriek waar veel productie wordt gedraaid en de machines voortdurend aanstaan, worden vaste pauzes ingelast voor de medewerkers. Zo’n pauze zorgt voor een piekbelasting op het toilet, maar bijvoorbeeld ook bij de koffieautomaat. Tijdens die ochtend- en middagpauzes wil iedereen even snel een kop koffie nemen om vervolgens weer aan het werk te gaan.  Dan wil je natuurlijk wel dat er koffieautomaten staan die snel koffie geven, weinig onderhoud nodig hebben en minimaal storingen geven. Voor deze branche ben je het beste uit met een instant koffiemachine.

Het duurzame visitekaartje

Duurzame en eerlijke koffie voor bedrijven is waar wij ons met name mee bezig houden. Onze koffie wordt onder meer CO2-neutraal gebrand waardoor we onze gezamenlijke ecologische voetafdruk reduceren. Laat je een koffieautomaat op het werk installeren door ons? Dan draag je hier zelf ook indirect aan bij. Een mooie toevoeging op het visitekaartje van je onderneming.

Zo snel mogelijk genieten van koffie op het werk? Neem nu contact op.

Wil je advies over onze professionele koffiemachines of wil je meer weten over welke koffie op het werk het beste voor jou werkt? Wij geven graag  antwoord op al je vragen. Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier of bel naar 036 – 53 87 821.