medewerkers drinken koffie op het werk

Koffiemachines voor bedrijven

  1. Home
  2. Koffiemachines voor bedrijven

Zorgeloos genieten met een professionele koffiemachine op het werk

Waar mensen werken wordt koffie gedronken. Vooral in Nederland. Tweederde drinkt namelijk dagelijks koffie en meestal wel 3 of 4 kopjes koffie per dag.  Dan is het wel fijn om lekkere koffie en diverse koffievariaties te kunnen bieden op het werk. Dat kunnen je medewerkers, collega’s en klanten wel waarderen.

Wij bieden de perfecte koffiemachine voor bedrijven. Vanaf ongeveer 20 medewerkers hebben wij altijd een oplossing die past bij jouw bedrijf. Of je nu een kleinere koffiemachine wilt hebben die geschikt is voor bonenkoffie. Of als je een snelle instant koffieautomaat wenst die geschikt is voor veel medewerkers. De keuze is aan jou. En wij helpen je bij dit proces, door te kijken wat het beste is voor jou. Van Duijnen heeft een breed aanbod  koffiemachines voor bedrijven, waardoor we altijd kunnen voorzien in jullie behoefte.

All in prijs per kopje vanaf €0,08

>> of vraag direct Advies op maat aan.

Zakelijke koffiemachines voor bedrijven

Dankzij onze professionele koffiemachines creëer je binnen no time de perfecte koffie op kantoor. Wij bieden diverse koffiemachines gericht op het belang van zakelijke koffie. Waar deals worden gesloten, overleg wordt gepleegd en strategieën worden uitgedacht zijn termen als productiviteit en pauze niet weg te denken. Alleen de beste koffie op kantoor is daarbij goed genoeg, want dit vergroot het werkgeluk van medewerkers en zorgt voor tevreden zakenpartners. Welke geschikt is voor jouw bedrijf? We helpen je graag met vrijblijvend en professioneel advies.

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

Service; ontzorging van jouw koffievoorziening

Ik ben “Meneer Van Duijnen”. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies.

Kiezen voor Service bij Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Preventief onderhoudscontract

We bieden jou altijd een passende technische service. Je kunt kiezen voor preventief onderhoud van 1 keer of 2 keer per jaar. Zo houden we jouw koffie-, water- en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Full Operating of Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Professioneel en smaakvol

Een koffiemachine op kantoor moet professioneel zijn, een veelzijdig karakter hebben en de koffie moet vooral heerlijk smaken. Wij leveren diverse professionele koffiemachines voor kantoor die iedere behoefte vervullen. Of dat nu een snelle bak koffie is, een romige cappuccino of een reguliere koffie gemaakt van  heerlijk versgemalen bonen. Voor elk kantoor hebben wij een professionele koffiemachine voor kantoor die de lekkerste kopjes produceert.

Duurzaam en oprechte koffie op kantoor

Niet alleen wij, maar heel veel mensen met ons vinden het gelukkig steeds belangrijker om maatschappelijk verantwoord te ondernemen en onze ecologische voetafdruk te reduceren. Ook bij het produceren en verkopen van koffie werken we hieraan. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat we eerlijke koffie kunnen blijven verkopen. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar het smaakt toch ook een stuk lekkerder? Samen met jou creëren we graag een eerlijke en smaakvolle samenwerking voor koffie op kantoor.

Koffie in een handomdraai met onze zakelijke koffiemachines

Iedere koffieliefhebber geniet op zijn eigen manier van de beste koffie. Daarom bieden we diverse zakelijke koffiemachines die aan deze veelzijdige wensen voldoen. Neem bijvoorbeeld de Dorado Smart Touch waarmee je heerlijke espresso, romige cappuccino of zachte latte macchiato zet Want de aromatische geur van vers gemalen koffiebonen mag eigenlijk niet ontbreken op kantoor.

Onze diverse koffiemachines voor kantoor:

  • Bonenmachines
  • Fresh Brew machines
  • Instant machines
  • Capsule automaat

Koffie op kantoor volledig gepersonaliseerd

Meerdere kantoorplekken voorzien van goede koffie? Van Duijnen komt graag langs voor een advies op maat. Iedere koffiedrinker heeft andere behoeften en wij doen er daarom alles aan om hen daarin te voorzien. Waar de één snakt naar een sterke espresso, wenst de ander juist een Latte Macchiato. Daarom zorgen we altijd voor een volledig gepersonaliseerd advies over koffie op kantoor.

Koffie op kantoor bestellen? Van Duijnen regelt het vandaag nog

Wij zorgen ervoor dat de koffie op kantoor zo snel mogelijk voor je geregeld wordt. Daarvoor voorzien we je graag van advies op maat. Welke automaat past het beste bij de werkomgeving en welke behoeften zijn er, we wegen het af en maken op basis daarvan een passende offerte. Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier of neem telefonisch contact op met 036 – 53 87 821.

Menu