koffie op het werk in onderwijs

Onderwijs

Koffie in het onderwijs

In het onderwijs zorgt koffie voor een goede start van de dag. Je medewerkers, docenten en studenten pakken ’s ochtends voor de 1e les of college begint nog even een lekker kopje koffie voor die extra boost. Maar dat is niet het enige wat een koffieautomaat in het onderwijs te bieden heeft. Een automaat op de gang of in de koffiecorner van je school of universiteit zorgt ook voor een sociaal moment. Een plek waar je collega’s en studenten elkaar even ontmoeten en bij kunnen praten. Dit moment is zo belangrijk voor een goede sfeer.

Koffiebonen Van Duijnen in koffiegemaal

All in prijs per kopje vanaf €0,08

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur
Logo van stichting de Schoor
logo FC Almere City

Lekkere koffie voor jouw collega’s en studenten

Omdat koffie zo sfeerbepalend is, wil je natuurlijk ook echte lekkere koffie aanbieden bij je onderwijsinstelling. En dat niet alleen. Jouw collega’s en studenten willen ook keuze hebben. De een zal kiezen voor een hippe café latte, de ander blijft vasthouden aan de vertrouwde café creme. Om die reden wil je een koffieautomaat met voldoende keuze, zodat je iedereen tevreden houdt.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

De ideale koffie oplossing die voorziet in de behoeftes van iedereen

Met een koffieautomaat die veel soorten koffie biedt, hou je dus iedereen tevreden. Daarom bieden we diverse koffieautomaten aan die geschikt zijn voor het onderwijs. Neem bijvoorbeeld de Etna Dorado Espresso medium waarmee je heerlijke espresso, romige cappuccino of zachte latte macchiato zet. Maar heb je een koffieautomaat nodig op bijvoorbeeld de universiteit waar veel studenten samenkomen. Dan heb je meer behoefte aan een automaat die snel drankjes kan uitgeven. In dat geval zou een Nescafé Crane Cali Espresso een veel betere keuze zijn.

Welke koffieautomaat kies jij?

Of je nu kiest voor een compacte koffiemachine of een volautomatische koffieautomaat met bekeruitgifte die snel koffie levert. Voor elke situatie hebben wij de ideale koffie automaat. Aan de hand van jouw wensen en eisen, denken wij graag mee welke automaat het beste past bij jouw onderwijsinstelling. Zo draag jij bij aan een prettig koffiemoment van je collega’s en studenten.

Benieuwd naar welke koffieautomaat het beste past bij jouw onderwijsinstelling? Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier of bel naar 036 – 53 87 821.

Ja, geef mij advies op maat!

Zoek je een koffievoorziening die helemaal aansluit bij de wensen van jou en je medewerkers? Vraag dan een advies op maat aan. Wij nemen tijdens werkdagen z.s.m. contact op met jou.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief