koffie op het werk voor overige branches

Overige branches

Koffievoorziening in overige branches

De koffiebehoefte per branche en bedrijf kan enorm verschillen. Er zijn nog zo veel zaken waarmee je rekening wil houden om uiteindelijk de beste koffieautomaat voor jouw situatie te kunnen bepalen. Zo heeft het ene bedrijf naast medewerkers ook rekening te houden met klanten. Ook duurzaamheid wordt steeds belangrijker bij het bepalen van de juiste koffieautomaat. En wil je veel keuze bieden, snel koffie serveren, alles volautomatisch laten lopen en vind je het koffiemerk belangrijk? Allemaal zaken waarmee je rekening houdt bij het kiezen van de ideale koffieautomaat.

Koffiebonen Van Duijnen in koffiegemaal

All in prijs per kopje vanaf €0,08

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur
Logo van stichting de Schoor
logo FC Almere City

Welke koffieautomaat voor jouw bedrijf?

In welke branche je ook werkt en welke koffieautomaat je ook zoekt. Wij hebben voor jou de ideale koffieautomaat met de lekkerste koffie. Zo kun je bij ons kiezen voor koffiebonen van ons eigen merk Van Duijnen, maar bijvoorbeeld ook Nescafé instant koffie. Maar ook verschillende merken koffie in 1 automaat is mogelijk. Wat jouw wensen ook zijn, wij geven je graag advies welke automaat en koffie het beste past bij de smaak van jouw medewerkers en jouw situatie.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Ja, geef mij advies op maat!

Zoek je een koffievoorziening die helemaal aansluit bij de wensen van jou en je medewerkers? Vraag dan een advies op maat aan. Wij nemen tijdens werkdagen z.s.m. contact op met jou.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief