Lachende dames bij Claudia Strater die elkaar een kop koffie geven van Van Duijnen

Een koffiemachine voor in de winkel of showroom

In jouw winkel of showroom heb je dagelijks te maken met klanten. Je wilt natuurlijk dat deze klanten zo lang mogelijk blijven en rondkijken, zodat de kans groter is dat ze iets kopen. Een goede manier om deze bezoekers vast te houden, is het aanbieden van een lekker kopje koffie met iets lekkers erbij. De klant komt even tot rust en zal de aandacht op prijs stellen. Grote kans dat deze bezoeker meer tijd in je winkel of showroom zal doorbrengen.

Koffiebonen Van Duijnen in koffiegemaal

All in prijs per kopje vanaf €0,08

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur
Logo van stichting de Schoor
logo FC Almere City

Een koffiemachine die weinig ruimte in beslag neemt

Als je in je winkel weinig ruimte beschikbaar hebt, zoek je waarschijnlijk een compacte koffiemachine. Vanzelfsprekend wil je dat deze een mooie uitstraling heeft en bovendien lekkere koffie geeft. Voor jouw situatie bieden wij de compacte Lavazza koffiemachines met cups.  Deze past eenvoudig op een klein plateau. Zo worden alle vierkante meters van bijvoorbeeld de wat kleinere kledingzaak ook perfect benut.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Een koffieautomaat met meer capaciteit

Heb je toch liever een grotere, professionele koffieautomaat voor bijvoorbeeld je showroom? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Voor elke situatie hebben wij de perfecte koffie automaat. Wij geven je graag advies welke automaat en koffie het beste past bij jouw situatie. Wij maken graag kennis met je en geven je geheel vrijblijvend en persoonlijk advies.

Zo snel mogelijk genieten van koffie op het werk? Neem nu contact op.

Wil je advies over onze professionele koffiemachines of wil je meer weten over welke koffie op het werk het beste voor jou werkt? Wij geven graag een antwoord op al je vragen. Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier of bel naar 036 – 53 87 821.

Ja, geef mij advies op maat!

Zoek je een koffievoorziening die helemaal aansluit bij de wensen van jou en je medewerkers? Vraag dan een advies op maat aan. Wij nemen tijdens werkdagen z.s.m. contact op met jou.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief