Voetballer van voetbalclub Almere City voor een Van Duijnen koffie achtergrond en koffiemachine

Sport en Recreatie

De beste koffie voor sportclubs en de recreatieve sector

In de sector van recreatie en sport wil jij extra aandacht besteden aan een gastvrije ontvangst van je gasten en bezoekers. Zij zullen die overheerlijke cappuccino of espresso heel erg waarderen. Dit zal bijdragen aan een goede sfeer. Grote kans dat die bezoekers wat langer in je zaak blijven en bijdragen aan een hogere omzet.

Koffiebonen Van Duijnen in koffiegemaal

All in prijs per kopje vanaf €0,08

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur
Logo van stichting de Schoor
logo FC Almere City

Een koffievoorziening die past bij jouw situatie

Ben je beheerder van de kantine van een voetbalclub of zwembad. Of ben je facility manager van een groot vakantiepark. In welke situatie jij ook zit, wij bieden elke mogelijke koffievoorziening die aansluit bij de behoeften van jouw gasten, bezoekers en medewerkers. Dit kan een compacte koffiemachine zijn als je niet zo veel capaciteit nodig hebt. Maar voor een ruimte waar veel bezoekers en medewerkers samenkomen, zul je liever een koffieautomaat hebben met een ruim aanbod van koffievarianten en die snel koffie kan serveren.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Ja, geef mij advies op maat!

Zoek je een koffievoorziening die helemaal aansluit bij de wensen van jou en je medewerkers? Vraag dan een advies op maat aan. Wij nemen tijdens werkdagen z.s.m. contact op met jou.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief