koffiemachine in de zorg

Koffievoorziening in de gezondheidszorg

In de drukte van de gezondheidszorg, waar elke dag patiënten, collega’s en bezoekers komen en gaan, is een goede koffievoorziening extra belangrijk. Want een lekkere kop koffie zorgt voor een prettige sfeer en geeft je energie. Zo moeten zorgmedewerkers op elk moment klaar staan voor patiënten en hierbij kan goede koffie zorgen voor een hernieuwde boost met energie. Koffie is daarom essentieel in de zorg en zorgt voor een frisse start van de dag.

Koffiebonen Van Duijnen in koffiegemaal

All in prijs per kopje vanaf €0,08

Deze klanten kozen al voor Van Duijnen

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur
Logo van stichting de Schoor
logo FC Almere City

Met koffie zorg je voor een verwenmoment

Ontmoetingen met patiënten in het ziekenhuis en de bewoners in de zorginstelling met familie en vrienden. We weten allemaal hoe belangrijk dit is en dat we nog meer van deze momenten genieten onder het genot van een lekker kopje koffie. Hoe fijn is het dat jij kunt bijdragen aan deze bijzondere momenten als de koffievoorziening op orde is. Met echte lekkere koffie zul je zorgen voor een verwenmoment bij je patiënten en bewoners.

Meneer van Duijnen Aangenaam

Ik ben Meneer Van Duijnen. Als ervaren technicus kom ik graag elke twee weken bij je langs om het onderhoud van de koffieautomaat te doen. Zaken als leidingen doorspoelen, onderdelen reinigen, kleine storingen verhelpen en voorraad beheren doe ik snel en vakkundig. Want regelmatig onderhoud van de koffieautomaat zorgt voor de beste kwaliteit koffie én een langere levensduur van de automaat. Dat is aangenaam, voor iedereen.

Kiezen voor Van Duijnen Koffie betekent altijd:

Preventief onderhoud

Voorrijkosten & arbeidsloon inbegrepen

Vervanging onderdelen

NEN-3140 keuring

Serviceniveau op maat

We bieden jou altijd een passende technische service. Zo houden we jouw koffie en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in.

Excellent

1 X per jaar

preventief onderhoud

1 Dag

Response tijd

Premium

2 X per jaar

preventief onderhoud

12 Uur

Response tijd

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Welke koffieautomaat voor jouw zorginstelling?

Er zijn allerlei punten die van belang zijn bij de aanschaf van een koffieautomaat in de zorg. Zoek je een koffieautomaat waarvan veel bezoekers en collega’s gebruik maken, dan wil je natuurlijk een volautomatische koffieautomaat die snel koffie tapt. Heb je een zorginstelling met een paar huiskamers, dan heb je waarschijnlijk al genoeg aan een kleinere koffiemachine. Daarnaast zal er ook behoefte zijn aan andere drankjes, zoals thee, soep en chocolademelk. En natuurlijk wil je verschillende koffievarianten bieden, zoals cappuccino en café latte.

Een hygiënische en gebruiksvriendelijke koffieautomaat

Hygiëne is zeer actueel de laatste jaren. En zeker in de zorg essentieel. Dan mag je dat ook verwachten van een professionele koffieautomaat. Zo zijn er volautomatische koffieautomaten die zelf suiker en melk doseren. Daarmee voorkom je geknoei van suikerzakjes e.d.  Maar je wil ook dat je patiënten en bezoekers gemakkelijk gebruik kunnen maken van de koffieautomaat. Bovendien wil je zelf ook ontzorgd worden. En zoek je een kwalitatief goede automaat, waardoor storingen zoveel mogelijk voorkomen worden en het schoonmaken ervan bij voorkeur uitbesteed is. Op die manier kan jouw personeel meer tijd en aandacht besteden aan jouw patiënten.

Koffieautomaat in jouw zorginstelling bestellen?

Wij zorgen ervoor dat de koffieautomaat zo snel mogelijk voor je geregeld wordt. Daarvoor voorzien we je graag van advies op maat. Welke automaat past het beste bij de werkomgeving en welke behoeften zijn er, we wegen het af en maken op basis daarvan een passende offerte. Neem eenvoudig contact op via ons contactformulier of neem telefonisch contact op met 036 – 53 87 821.

Bij Van Duijnen ben je hiervoor aan het juiste adres. Wil je weten waarom? Neem contact met ons op.

Ja, geef mij advies op maat!

Zoek je een koffievoorziening die helemaal aansluit bij de wensen van jou en je medewerkers? Vraag dan een advies op maat aan. Wij nemen tijdens werkdagen z.s.m. contact op met jou.

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief