CO2 neutraal, heel normaal

Deel dit bericht

Van Duijnen draagt al geruime tijd haar boontje bij als het gaat om duurzaamheid. Want al vanaf 2016 branden wij onze prachtige koffies voor bonenmachines  en onze gemalen koffies CO2-neutraal. Heel normaal vinden wij. En vanaf 2020 leveren wij, als een van de eerste koffieleveranciers in Nederland, nu ook onze eigen instant koffies volledig CO2-neutraal. Daar zijn we trots op!

Samen duurzamer ondernemen

Voortaan is duurzaam ondernemen voor onze klanten nog makkelijker, want vanaf nu zijn al onze Van Duijnen koffies CO2-neutraal.  Helemaal vanaf het ontstaan van de koffiebes bij de boer tot in het kopje bij jou. Onder andere door gebruik van duurzaam geproduceerde elektriciteit en aanvullende energiebesparende maatregelen. Zo leveren wij samen met jou een bijdrage aan een steeds duurzamere koffiewereld. En net als in 2016 geldt: de prijs blijft gelijk. Zo ben jij met je koffie kostenneutraal CO2-neutraal!

Wist je trouwens al dat de lege zak van onze instant koffies bij het plastic mag?

 

Wat doen we nog meer?

Gula Gula Food Forest ProgramWij investeren al jaren in duurzame oplossingen met respect voor mens en milieu. Dat doen we dicht bij huis, bijvoorbeeld met een elektrisch wagenpark en LED verlichting. Tot aan West-Sumatra, waar we het Gula Gula Food Forest Program ondersteunen. Met al deze duurzame initiatieven maken we niet alleen de wereld, maar ook werkend en koffiedrinkend Nederland een stukje groener.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…