Werknemer Van Duijnen service contact aan de telefoon met koffiecorner op de achtergrond

Contactformulier

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen! Ons adres vind je hieronder en onze telefoonnummers hierboven. Stuur je liever een berichtje? Gebruik dan het contactformulier hiernaast. Wij reageren zo snel mogelijk. Beloofd!

Rondebeltweg 34
1329 BB Almere

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Meest gestelde vragen

Dat kan op verschillende manieren, wat je zelf het prettigst vindt:

·  Via onze webwinkel: https://webshop.vanduijnen.nl

·  Per e-mail: stuur je bestelling naar order@vanduijnen.nl

·  Telefonisch: bel 036 53 87 821
(ma t/m vr van 08:00 tot 17:00 uur)

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur bij ons binnenkomen, leveren we vrijwel altijd de eerstvolgende werkdag af. Is dat, om welke reden dan ook, te laat, neem dan even contact op met onze afdeling Sales Support (036 – 53 87 821). Dan zoeken we samen naar haalbaar alternatief.

Het team van de Van Duijnen Koffie klantenservice beantwoordt graag al je vragen. Je kunt ze bereiken op 036 – 53 87 821.

Wij leveren geen consumentenvolumes. Onze verpakkingen zijn afgestemd op efficiënt bedrijfsmatig gebruik. Dat geldt voor álle producten die je koffievoorziening compleet maken, dus ook voor de ‘smaakmakers’ en accessoires. Onze productie- en verpakkingswijze garanderen echter een royale houdbaarheidstermijn, dus je hebt ook met een groter volume toch altijd verse koffie.

Bezoekadres

Rondebeltweg 34
1329 BB Almere