Duurzaam koffiemeubel

Mooi Maatschappelijk Verantwoord Koffiemeubel

Of je nu kiest voor het Van Duijnen Duurzame Meubel vanwege zijn stoere design of omdat duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke thema’s zijn binnen jullie bedrijf, met het Van Duijnen duurzame koffiemeubel maak je een bewust goede keuze. Want het meubel ziet er niet alleen ontzettend gaaf uit (vinden wij), het laat ook direct zien dat duurzaam ondernemen bij jullie een belangrijk thema is.

duurzaam koffiemeubel Van Duijnen

Waarom een Van Duijnen Duurzaam Meubel?

Sociaal ondernemen

Gemaakt door mensen met een achterstand tot de arbeidsmarkt

Duurzaam minder afval

Gemaakt van resthout dat anders als afval terecht zou komen

Uitstraling met een verhaal

Niet alleen mooi om te zien, maar ook met een duidelijk verhaal.

Een meubel met een verhaal

Het duurzaam meubel bestaat voor een groot deel uit resthout. Hout dat eerder is gebruikt voor bijvoorbeeld pallets en nu in ons meubel een tweede leven krijgt. Zo voorkomen we onnodig afval en maken we slim gebruik van reststromen.

Voor de productie werken wij samen met onze partners UW Metaal en Pantar. Zij zorgen voor de totale productie door medewerkers met een achterstand tot de arbeidsmarkt. Zo verlagen we de milieu impact, ondersteunen we elkaar en betalen we een eerlijke prijs voor een prachtig meubel.

Interesse? Mail ons!

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief
Koffieautomaat Van Duijnen met zak Fairtrade koffiebonen en 100% recyclebare koffiebekers met logo

Liever een duurzame koffiehoek?

Het Van Duijnen Duurzame meubel bieden wij los aan, maar is ook verkrijgbaar als onderdeel van de Duurzame Koffiehoek. Naast het duurzame meubel kies je dan voor onze meest duurzame koffiebonen automaat en Fairtrade koffie en thee. Met de duurzame koffiehoek heb je jouw koffiehoek in een keer goed, duurzaam en CO2 neutraal geregeld.