Financiering

  1. Home
  2. Financiering

Een professionele koffieautomaat financieren

Je staat voor de uitdaging om een nieuwe koffieautomaat uit te kiezen. Eén die voldoet aan alle eisen en wensen van jou en je medewerkers. Dan zul je op een bepaald moment ook de financiering hiervan gaan beoordelen. Heb je voldoende geld beschikbaar voor het doen van een grote investering, dan is kopen vaak de beste keus. Wil je liever de kosten spreiden, dan kun je kiezen voor het leasen of huren van een koffieautomaat. Wij begrijpen dat het lastig is om keuzes te maken en helpen je graag hierbij.

Koffieautomaat kopen, huren of leasen?

Koffieautomaat kopen

In één keer een grote investering, maar uiteindelijk de voordeligste optie. En jij bent eigenaar van de koffieautomaat. Lees meer>>

Koffieautomaat huren

Geen hoge investering in één keer. Wel totale ontzorging voor een vast maandbedrag. Leverancier blijft eigenaar. Lees meer>>

Koffieautomaat leasen

Geen grote investering in één keer. Vast maandbedrag. Mogelijkheid om automaat na contract over te nemen. Lees meer>>

Kunnen wij je helpen?

Overweeg je een nieuwe zakelijke koffieautomaat. En wil je meer weten over de voor- en nadelen van kopen, huren of leasen hiervan? Wij kunnen je hierbij goed adviseren.  

Neem nu contact op met ons 

Wat leuk, je zoekt contact!

Wat leuk dat je contact met ons op wilt nemen! Ons adres vind je op onze contactpagina en onze telefoonnummers ook. Stuur je liever een berichtje? Gebruik dan het contactformulier hiernaast. Wij reageren zo snel mogelijk. Beloofd!

Meer informatie of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief
Menu