Franke koffiemachines banner

Franke koffiemachine

Franke koffiemachine

Bij Franke koffiemachines komen passie en 100% Zwitsers vakmanschap samen! Deze machines zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met gepassioneerde koffieliefhebbers, deskundige koffiebranders en zelfs ervaren gastronomen. Het resultaat is een prachtig luxueus ontwerp dat hand in hand gaat met de hoogst mogelijke extractie uit de koffieboon en de ongeëvenaarde kwaliteit van een professionele barista, zeker na toevoeging van verse melk.

Wanneer je kiest voor de FoamMaster uitvoering van de A-serie, opent zich een wereld van mogelijkheden. Hiermee kun je eindeloos variëren met verse melk en melkschuim, waardoor je de meest verfijnde koffiecreaties kunt creëren die aan al je wensen voldoen. De Franke A-serie tilt luxe naar een nieuw niveau en zet de standaard voor hoogwaardige koffie-ervaringen.

Nog niet overtuigd? Bekijk de video voor welke mogelijkheden er zijn in het maken van jouw ultieme kop koffie!

Duurzaamheid

Van Duijnen en Franke Machines kruisen elkaars pad door een gezamenlijke visie op duurzaamheid. Goed voor onze partners en klanten. Goed voor de planeet. Goed werk. Duurzaamheid betekent voor ons, en voor onze partner Franke, vooruit denken. Milieubewust handelen als een kans. Deze mentaliteit is terug te vinden in alle koffiemachines van Franke. Het is een leidraad en kernwaarde bij alle beslissingen die zijn genomen bij  het tot stand komen van deze prachtige koffiemachines.

Ontdek Franke koffiemachines

Naast hun eenvoudige bediening, presenteren de Franke koffiemachines zich met een gestroomlijnd touchscreen-ontwerp.

De Franke A-line koffiemachine vertegenwoordigt de prestatie en betrouwbaarheid van jouw bedrijf. Personaliseer deze modulaire, volautomatische koffiemachines om jouw gewenste premium drankjes te creëren.

Beschikbaar in 2 varianten: De Franke A400, geschikt voor het kleinbedrijf en de Franke A600 koffiemachine, uitermate geschikt voor het MKB, waarmee je jouw gasten en personeel de totale controle geeft in een volautomatisch kopje koffie naar eigen keuze.

Een Franke koffiemachine binnen jouw bedrijf? Bekijk ons assortiment en  vraag een offerte aan. Liever eerst even proeven? Kom gerust even langs in onze showroom in Almere voor een proefsessie!

Liever eerst even proeven?

Bij Van Duijnen begrijpen we als geen ander dat smaken kunnen variëren en dat de keuze voor een koffieautomaat een beslissing is die moet passen bij jullie bedrijf en behoeften. Een Franke koffiemachine is altijd een goede keuze wanneer jij en je personeel voorkeur geven aan verse bonen, verse melk en melkschuim. Welke laatste te realiseren is middels de FoamMaster.

Liever de Franke A-serie een tijdje uitproberen? Wij bieden de mogelijkheid voor een proefperiode. Probeer, test en ervaar zelf of de Franke A-serie koffiemachine past bij jouw bedrijf. Wij weten het antwoord al.

Glas koffie vastgehouden onder een Franke Koffiemachine van Van Duijnen
Franke machines schoonmaken

Onderhoud Franke koffiemachines

Franke koffiemachines zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig te onderhouden. De Franke koffieautomaten beschikken over een volautomatisch geïntegreerd reinigingssysteem CleanMaster of EasyClean, dus gegarandeerd de hoogste hygiënenormen.

Uiteraard komt ieder apparaat met een uitgebreide handleiding waar alles uitgebreid is uitgelegd hoe het apparaat is te onderhouden. Komen jullie er niet uit? Bel ons dan gerust!

Ons assortiment Franke koffiemachines

Interesse in een Franke koffiemachine? Vraag een offerte aan

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Veelgestelde vragen

Wij hebben 2 A-varianten: De A400 Franke koffiemachine en de Franke koffiemachine A600.

Bij Van Duijnen leveren we geen losse koffiemachine, maar een volledig op maat gemaakt pakket. De kosten voor een Franke koffiemachine variëren afhankelijk van diverse factoren. In de eerste plaats het type machine dat je selecteert, gevolgd door het benodigde aantal machines, je keuze voor bijbehorende ingrediënten, en de verwachte jaarlijkse hoeveelheid van deze ingrediënten.

Bovendien heb je de mogelijkheid om te opteren voor een servicecontract en kun je kiezen tussen aankoop, huur of lease, en voor welke duur je dit wilt doen. Al deze variabelen tezamen bepalen uiteindelijk de prijs van het pakket. Wij nodigen je graag uit om een offerte aan te vragen, zodat we samen met jou de Franke koffiemachine kunnen samenstellen die het beste aansluit op de behoeften van jouw organisatie, en daarbij een aantrekkelijke prijs kunnen bieden!

Welke koffieautomaat het beste bevalt op je werk hangt onder meer af van je bedrijfsgrootte, jullie smaak en het aantal collega’s. Als je liever eerst een Franke koffieautomaat wilt uitproberen om tot de beste keus te komen, dan kun je een proefplaatsing aanvragen.