Lavazza blue koffiemachine

Geniet nu van échte Italiaanse koffie op het werk

Deel dit bericht

Als er één ding is wat ze in Italië goed kunnen, dan is dat de hele dag door genieten van de pure smaak van koffie. Daarom zijn we trots op de samenwerking met  Lavazza, hét Italiaanse koffiemerk uit Turijn. Samen met Lavazza willen we werkend Nederland kennis laten maken met de voordelen van Italiaanse koffie. Ons doel: mensen blij maken en verrassen met de lekkerste koffie op het werk, mét een vleugje Italië.

Keuze uit cups en vers gebrande bonen

Van Duijnen heeft twee Lavazza automaten in het assortiment: de Classy Compact en de LB 2317. Beide automaten maken gebruik van capsules (cups) waardoor er meer smaakvariaties mogelijk zijn en de koffie langer houdbaar blijft. De cups zijn verkrijgbaar in de smaken Espresso en Lungo. Voor de echte bonenliefhebbers heeft Van Duijnen ook bonen van Lavazza in het assortiment.

Italiaans design & ontzorging

De automaten van Lavazza zijn strak vormgegeven, vergen weinig onderhoud en hebben een groot gebruiksgemak. Ervaringen van klanten laten zien dat de automaten snel te installeren zijn: binnen no time genieten bezoekers van hun verse kop Italiaanse koffie. “Onze nieuwe automaten zijn uitermate geschikt voor boardrooms, high-end retaillocaties en natuurlijk ook gewoon voor kantoren waar goede koffie onderdeel is van de bedrijfscultuur”, aldus Willem-Jan Kleijn, Country Salesmanager Lavazza Benelux.

Kennis maken met Lavazza?

Dat kan! Laat via onderstaand formulier jouw gegevens achter en onze ‘barista’s’ nemen snel contact op voor het maken van een afspraak.

Je kunt ons natuurlijk ook meteen bellen op 036 – 538 78 21.

Aanvraag formulier

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief
Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…