Geniet nu van échte Italiaanse koffie op het werk

  1. Home
  2. |
  3. Vakmanschap|Koffienieuws
  4. |
  5. |
  6. Geniet nu van échte Italiaanse koffie op het werk

Als er één ding is wat ze in Italië goed kunnen, dan is dat de hele dag door genieten van de pure smaak van koffie. Daarom zijn we er trots op dat Van Duijnen Koffie met ingang van vandaag samenwerkt met Lavazza, hét Italiaanse koffiemerk uit Turijn. Samen met Lavazza gaan we werkend Nederland laten proeven van de voordelen van Italiaanse koffie. Ons doel: mensen blij maken en verrassen met de lekkerste koffie op het werk, mét een vleugje Italië.

Keuze uit cups en vers gebrande bonen

Van Duijnen voegt twee nieuwe Lavazza automaten aan haar assortiment toe: de Classy Compact en de LB 2317. Beide automaten maken gebruik van capsules (cups) waardoor er meer smaakvariaties mogelijk zijn en de koffie langer houdbaar blijft. De cups zijn nu al verkrijgbaar in de smaken Espresso en Lungo; binnenkort volgt uitbreiding van het Lavazza assortiment met andere smaken. Voor de echte bonenliefhebbers heeft Van Duijnen nu ook bonen van Lavazza in het assortiment. Meer informatie over de scherp geprijsde pakketten kan je vinden op www.vanduijnen.nl/lavazza.

Italiaans design & ontzorging

De nieuwe automaten van Lavazza zijn strak vormgegeven, vergen weinig onderhoud en hebben een groot gebruiksgemak. Eerste ervaringen van klanten laten zien dat de automaten snel te installeren zijn: binnen no time genieten bezoekers van hun verse kop Italiaanse koffie. “Onze nieuwe automaten zijn uitermate geschikt voor boardrooms, high-end retaillocaties en natuurlijk ook gewoon voor kantoren waar goede koffie onderdeel is van de bedrijfscultuur”, aldus Willem-Jan Kleijn, Country Salesmanager Lavazza Benelux.

Gratis een vleugje Italië proeven?

Dat kan! Laat via onderstaand formulier jouw gegevens achter en onze ‘barista’s’ nemen snel contact op voor het maken van een afspraak.

 

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

 

Heb je nog vragen over de nieuwe automaten of koffiecups van Lavazza? Dan kun je ons ook bellen: 036 – 538 78 21.

We wensen je veel koffieplezier!

Team Van Duijnen & Lavazza

Meer zoals dit

Menu