Goede koffie in de recreatiesector is een must

Deel dit bericht

Als koffieliefhebber wil je niet alleen thuis en op het werk goede koffie drinken. Ook als je op vakantie bent. Maar dat valt niet altijd mee. Het is vaak een gedoe met percolators of oploskoffie. Hmm. Daar wordt de gemiddelde vakantieganger niet echt blij van. Het kan ook anders. Dat laat Camping Bakkum zien met haar koffievoorziening voor medewerkers én gasten.

De zomervakantie ligt voor velen alweer achter ons. Een periode waarin er wordt weliswaar minder gewerkt, maar dat betekent niet dat er minder koffie wordt gedronken. Want ook op het recreatiepark of de camping wil je natuurlijk genieten van een geurige espresso of een schuimige cappuccino.

Kamperen en koffiedrinken

Dat de kwaliteit van koffie ook op vakantie belangrijk wordt gevonden, blijkt onder meer uit een artikel in de Volkskrant van 22 juli jl. De schrijvers testten een aantal mogelijkheden voor de kamperende ‘koffiegeek’, met sterk wisselende resultaten. Zoals een nogal instabiele espressomaker die wel lekker smaakt en een handige maar prijzige filterkoffie-zak. Niet echt ideaal dus.

Goede koffie op camping en vakantiepark

Dat het ook anders kan, kun je lezen op onze website. Daar staat het verhaal van camping Bakkum waar Van Duijnen een espressomachine plaatste voor medewerkers en gasten van de camping. Barbara Munnikes van camping Bakkum vertelt dat de automaat helemaal op de wensen van de koffiedrinkers is afgesteld. “Vooraf hebben we allerlei soorten koffie kunnen proeven, om die bonen te selecteren die het beste bij onze smaak passen.”

Goede koffie is een kwestie van… veel verschillende smaken

Sinds Van Duijnen bij camping Bakkum voor de koffievoorziening zorgt, is de smaak van de koffie enorm vooruit gegaan, aldus Barbara. “Als je weet hoeveel het verschilt met vroeger, dan weet je dat de nieuwe espressomachine de moeite waard was. Want niemand hier kan meer zonder lekkere koffie.”

En dat kunnen wij beamen. Want Van Duijnen Koffie heeft jarenlange ervaring met koffie en koffieautomaten in de recreatieve sector. Niet alleen op campings en vakantieparken, ook in sportcentra en zwembaden. De recreatieve sector vergt specifieke kennis van zaken door het intensieve gebruik en de uiteenlopende wensen op het gebied van smaak. Bij Van Duijnen weten we dit en hebben we de mensen, technieken en ervaring in huis om de beste koffievoorziening voor deze branche te realiseren.

Een paar aspecten die belangrijk zijn voor een perfecte koffievoorziening in de recreatiebranche:

  • Snelle uitgifte van koffie (veel mensen, druk)
  • Storingen snel kunnen oplossen
  • Veel verschillende smaakvarianten (grote en diverse groep gebruikers)
  • Goed kwaliteit koffie
  • Snelle en complete levering van alle benodigde bijproducten (bekers, roerstaafjes, thee enz.)

Wil je weten wat wij voor jouw camping, sportaccommodatie of vakantiepark kunnen betekenen als het om koffievoorziening gaat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Want als het aan ons ligt, dan drinken medewerkers en gasten tijdens hun werk én in hun vrije tijd altijd gegarandeerd de lekkerste koffie.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…