medewerkers drinken koffie op het werk

Goede koffie op het werk is belangrijker dan je denkt

  1. Home
  2. Koffienieuws
  3. Goede koffie op het werk is belangrijker dan je denkt

Koffie op het werk. Dat is een veelbesproken onderwerp. Zeker bij de koffieautomaat. We geven een paar voorbeelden van situaties om aan te geven hoe belangrijk koffie op het werk is. Als je een van onderstaande situaties herkent, dan is het hoog tijd om actie te ondernemen.

Hoe ervaar jij de koffie op het werk?

Je stapt ‘s morgens opgewekt je kantoor binnen en verheugt je al op een lekkere espresso om de dag mee te beginnen. De beker komt uit de automaat en…. er druppelt een lichtbruin, waterig goedje in. Slootwater! Zie dan je goede humeur maar eens vast te houden. Terwijl een goede kop koffie zo belangrijk is en ‘s morgens juist extra motiverend kan werken!

medewerkers drinken koffie op het werk

Is de voorraad koffie altijd op peil?

Na een lang overleg heb je trek in een schuimige cappuccino. Je arriveert bij de koffieautomaat en wat zie je? De bekertjes zijn alweer op. Altijd hetzelfde liedje. Waarom kan de voorraad niet gewoon op peil worden gehouden? Daar zijn echt hele goede en simpele oplossingen voor weten we bij Van Duijnen.

bekertjes naast de koffieautomaat

Smaken verschillen?

Thee kan heerlijk verkwikkend zijn. Maar als je een dampende kop verse thee verwacht en je krijgt een bekertje bruin water dat naar koffie smaakt, dan valt dat toch echt vies tegen. Wat een teleurstelling. Toch maar weer aan de slag met die waterkoker op je kamer? Liever niet! De geavanceerde koffie automaten van Van Duijnen houden alle smaken gescheiden, en zorgen op elk moment van de dag voor de lekkerste koffie én thee.

Is de koffiehoek altijd schoon?

Van jezelf en je collega’s verwacht je dat er netjes gewerkt wordt. Waarom zou je dan genoegen nemen met een vieze koffiemachine? Vlekken, druppels, koffiedrab, verstopte leidingen. Niet echt hygiënisch om bij zo’n smoezelige automaat een kop koffie te tappen. En al helemaal niet gastvrij. Om de koffieautomaat in optimale conditie te houden – ongeacht de omstandigheden – ontwikkelden we bij Van Duijnen het concept:  “Meneer Van Duijnen“.

Het kan ook anders

Het lijkt zo vanzelfsprekend, altijd en overal goede koffie op het werk te hebben. Maar er zijn nog heel wat bedrijven waar het echt een stuk beter kan. Of liever gezegd: lekkerder. Natuurlijk, er komt best wat bij kijken om iedereen op elk moment van de dag van lekkere koffie en thee op het werk te voorzien. Maar gelukkig hoef je daar als bedrijf of instelling zelf weinig aan te doen. Ten minste, als je het eenmaal goed geregeld hebt. Bij Van Duijnen Koffie weten we als geen ander hoe je dat doet. We inventariseren waar behoefte aan is, we geven gedegen advies voor de juiste machines en ingrediënten. En we plaatsen de beste koffiemachines die onze technici altijd voor elke klant op de persoonlijke smaakvoorkeuren afstemmen. Daarnaast kun je rekenen op onze uitmuntende service, zodat je nooit zonder goede koffie of thee op het werk komt te zitten.

service aan koffieautomaat

Het vakmanschap van Meneer van Duijnen

Waarschijnlijk heb je voor het dagelijks onderhoud aan de koffieautomaat een verantwoordelijke medewerk(st)er binnen het bedrijf. Maar periodiek onderhoud is ook belangrijk. Niet alleen voor de gebruikers van de automaat – zij vertrouwen op ‘hun’ koffie – maar ook voor het bedrijf, want een goede koffiemachine wil je niet zomaar 1-2-3 vervangen. Van Duijnen Koffie heeft hier iets op gevonden. Of liever gezegd: iemand: Meneer Van Duijnen.

Deze ervaren technicus voert het periodieke onderhoud van koffiemachines vakkundig uit, verhelpt kleine storingen, beheert de voorraad en geeft desgewenst besteladvies. Met het juiste onderhoud van de koffieautomaat zorg je voor de beste kwaliteit koffie en een langere levensduur van de automaat. Zodat je nooit meer onaangename verrassingen (of post-its) aantreft bij de koffieautomaat. Benieuwd naar de onderhoudsmogelijkheden van Meneer Van Duijnen voor jouw bedrijf? Neem contact op voor een afspraak of een vrijblijvende offerte.

Meer zoals dit

Menu