Gratis kennismaken met Meneer Van Duijnen?

Deel dit bericht

Of graag één vast aanspreekpunt wanneer het om de koffie gaat? Dan introduceren we graag Meneer Van Duijnen: een premium service concept waarmee je kiest voor totale ontzorging.

Een goede koffievoorziening waar je geen omkijken meer naar hebt

Meneer Van Duijnen is een ervaren service monteur binnen het Van Duijnen team. Tweewekelijks komt hij langs voor een clean up van de koffievoorziening bij jou op kantoor. De koffieautomaat wordt gereinigd en onderhouden, de koffiecorner opgeruimd en de voorraad ingrediënten weer aangevuld. Zodat je nooit meer zonder koffie zit. En volgens onze klanten is Meneer Van Duijnen meer dan welkom.

“Een monteur met kennis van zaken komt regelmatig bij ons langs om de koffiemachines een goede onderhoudsbeurt te geven. Hierdoor zijn we er zeker van dat de machines goed verzorgd worden en dus langer mee zullen gaan.”

Astrid van Kleef – Facilitair Manager Interxion

De voordelen van Meneer Van Duijnen

Kies je voor de expertise van Meneer Van Duijnen dan is de koffievoorziening bij jou op kantoor altijd in topconditie. Wij zetten de voordelen voor je op een rij:

  • Één vast aanspreekpunt in de vorm van onze ervaren en uiterst vriendelijke service specialist
  • Elke twee weken een totale clean up van de koffievoorziening
  • Altijd ingrediënten op voorraad zodat je nooit (meer) zonder koffie zit
  • Tijdsbesparing bij medewerkers; de koffie is gewoon goed geregeld
  • Ook bij meerdere vestigingen een constant goede kwaliteit van de koffie
  • Tevreden collega’s!

Ervaar nu zelf de voordelen van Meneer Van Duijnen, geheel vrijblijvend!

Overtuigd van ons premium service concept en kun je ook niet wachten tot Meneer Van Duijnen jouw organisatie binnenstapt? Dan hebben we goed nieuws.
Van Duijnen klanten kunnen de voordelen van Meneer Van Duijnen nu 3 maanden lang gratis ervaren. Ben je (nog) geen Van Duijnen klant? Dan komen we eenmalig bij je langs voor een gratis clean-up van jouw koffievoorziening. Aanmelden voor de kennismakingsactie kan hier.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…