Een collectie koffiemachines die bij Van Duijnen te verkrijgen zijn

Gratis Proefplaatsing Koffieautomaat

Koffieautomaat gratis op proef

Wil je eerst een koffieautomaat uitproberen voordat je een beslissing neemt? Een gratis proefplaatsing biedt uitkomst.

Een nieuwe bonenautomaat en koffiebonen uitkiezen, kan lastig zijn. Er is zoveel keuze en je wilt misschien ook rekening houden met de mening van je collega’s en/of klanten.

Om deze keuze voor jou makkelijker te maken, kun je een koffieautomaat met verse bonen gratis uitproberen. Gedurende die periode wordt bepaald welk soort koffiebonen en instelling van de automaat het beste past bij jouw bedrijf.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op. Wij zullen dan op basis van een adviesgesprek een voorstel doen en de koffieautomaat bij jou op locatie plaatsen. Gratis en vrijblijvend!

Etna Dorado koffiemachine

Hoe werkt een proefplaatsing?

Aanvraag

Adviesgesprek

Voorstel

Plaatsing

Proeven maar!

Proef de oplossing!

Over smaak valt niet te twisten en dat begrijpen wij bij Van Duijnen heel goed.

Daarom bieden wij 3 verschillende merken die kunnen voorzien in verschillende persoonlijke wensen. Onze Van Duijnen koffie biedt een ronde en toegankelijke koffie zoals je die thuis gewend bent. Nescafé verzorgt al jaren een betrouwbaar totaalpakket op het gebied van koffie voor de zakelijke markt. Tenslotte bieden wij Lavazza voor een luxe koffie ervaring waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Binnen de merken bieden wij ook verschillende bonensoorten, zoals de populaire 100% Arabica bonenkoffie, (h)eerlijke Fairtrade bonenkoffie en Robusta-Arabica blends voor krachtige espresso.

Liever zelf de verschillen proeven? Dat moedigen wij alleen maar aan. Laat je adviseren door een van onze experts of bekijk ons assortiment.

Ontdek onze koffieautomaten

Maak eenvoudig de beste keus

Stap 1

Vraag een proefplaatsing aan

Onze koffie experts komen graag met je in contact. Neem contact op via het formulier onderaan deze pagina of bel ons op: 036 53 87 821.

Stap 2

Adviesgesprek

Om sneller tot een passende keus te komen, volgt eerst een adviesgesprek. Hierin bespreken we de wensen en behoeften van jouw medewerkers. Op basis van deze informatie maken wij een voorstel voor een type koffiebonen en bonenautomaat. Ook kunnen we aanvullende ingrediënten en accessoires bespreken, zoals thee, koekjes en roerstaafjes.

Stap 3

Wij gaan aan de slag

Nadat we de gewenste koffiebonenautomaat en ingrediënten hebben besproken, gaan wij voor je aan de slag. De installateurs worden ingelicht en komen zo snel mogelijk op locatie voor het plaatsen en vullen van de proefautomaat.

Stap 4

Plaatsing koffieautomaat

Onze service monteurs komen langs om de koffieautomaten helemaal in te stellen naar wens. Zij zullen je op de hoogte houden van de voortgang en beoogde duur.

Stap 5

Proeven maar!

Nu kan er getest en geproefd worden. Gedurende de proefperiode houden we contact om op de hoogte te blijven van jullie ervaring. Valt de koffie in de smaak en werkt de automaat naar wens? Dan hoeven wij hier verder niets meer aan te doen. Toch niet naar wens? Dan kijken we graag samen verder tot we een passende keus vinden.

Wat andere klanten vertellen over Van Duijnen

Ja, ik wil een koffieautomaat gratis uitproberen!

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief