koffie en bijproducten hero

Koffie en bijproducten

Alle koffiesoorten

In de koffieautomaat bij jou op de zaak wil je natuurlijk de beste producten. Daarom hebben wij alvast de beste koffies, melkproducten en cacao voor je uitgezocht. Wil je nog meer uit de automaat? Kijk dan eens bij onze overige producten.

Verfijn je selectie

Start de filter
Reset
Reset
Reset
Reset

Espresso, Fresh Brew, Instant of Capsule?

Voor de lekkerste koffie op het werk kun je bij ons kiezen uit vier verschillende zettechnieken met de bijbehorende koffieblends. Iedere zetmethode heeft zijn eigen voordelen, maar het eindresultaat is altijd gelijk. (H)eerlijke koffie.

Wat het beste bij jouw bedrijf past is van veel zaken afhankelijk. Heb je te maken met piekbelasting waardoor het zetten van de koffie niet te veel tijd mag kosten? Is smaak en beleving van groot belang? Of zijn je collega’s gewend aan de traditionele koffiesmaak uit de filterautomaat? Of zoek je juist een ideale oplossing voor je receptie of vergaderruimten. Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag om de juiste keuze te maken.

Koffiebonen die in koffiegemaal worden gegoten

75+

Jaar passie voor koffie

Onze merken

Van Duijnen Logo Group 62
Nestle Logo
Logo Lavazza Torino Italia

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version