Koffiemeeting met Lavazza

Luigi Lavazza, aangenaam

Het was in Turijn in het jaar 1895, Luigi Lavazza kocht als kleine detailhandelaar een klein kruidenierswinkeltje in het oude centrum van Turijn. Daarmee legde hij de basis voor het merk Lavazza.

Wij zijn trots op onze samenwerking met Lavazza koffie. Een prachtig zakelijk concept in Nederland, met échte Italiaanse koffie. Want als er één ding is wat ze in Italië goed kunnen, dan is dat de hele dag door genieten van de pure smaak van koffie. Zo begin je niet alleen je dag goed, maar drink je de hele dag heerlijk Italiaanse koffie op het werk! Want Lavazza koffie brengt energie, collegialiteit en verbondenheid. Laten we er samen voor zorgen dat ultiem Italiaans genieten de standaard wordt op de werkvloer!

Logo Lavazza blauw

Daarom Lavazza

Puur Italiaans

Koffie zoals de Italiaan hem graag drinkt. Met een pittig karakter.

Bonen en capsules

Met bonen in de koffieautomaat en cups in de boardroom heb je altijd dezelfde kwaliteit.

Kwaliteit en innovatie

Innovatief design qua machines en altijd de beste kwaliteit koffie.

Lavazza Blue

Met Lavazza bij jou op kantoor ervaren jouw medewerkers en gasten de kwaliteit die je verwacht op een Italiaans terras. Met Lavazza en Van Duijnen haal jij de ‘Italian way of life‘ naar jouw bedrijf.

Voor kleine en middelgrote bedrijven en kantoren biedt Lavazza de ideale oplossing met een capsule systeem. De Lavazza Blue! Met dit systeem zet je binnen een handomdraai een espresso of een lungo van de hoogste Italiaanse kwaliteit. De machines voor Lavazza Blue capsules zijn strak vormgegeven op basis van Italiaans design. De automaat zal ook in jouw kantoor een absolute blikvanger zijn.

Lavazza koffie drinken door blije mensen

Crema Ricca, boon met karakter

Koffie zit verweven in de Italiaanse cultuur. Italianen houden van lekkere, kwalitatief hoogwaardige, sterke koffie. En dat proef je terug in de meer dan 20 miljard kopjes Lavazza koffie die er wereldwijd jaarlijks worden gedronken.

Van Duijnen heeft gekozen voor de hoogwaardige blend Crema Ricca. Een selectie van verfijnde Arabica en Robusta koffie afkomstig van UTZ gecertificeerde plantages. Een koffie met aangename hints van gedroogd fruit en donkere chocolade. Het roept de aromatische geuren op van cacao met tonen van biscuit en vers gebakken brood.

Lavazza Blue Cups

Een smaakvolle koffie uit een cupmachine begint bij de basis. De rijkelijk met verse koffie gevulde capsules. De Lavazza Blue koffiecapsules zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan alle eisen die we tegenwoordig stellen op kantoor. Heerlijke Italiaanse koffie Met de Lavazza Blue Caffè Crema capsules voor de lungo en de Lavazza Blue Top Class capsules voor espresso zet je een stijlvolle kop heerlijke échte Italiaanse koffie. Laten we er samen voor zorgen dat ultiem Italiaans genieten ook in de boardroom de standaard wordt. Elke kop koffie precies dezelfde Lavazza kwaliteit. Puur Italiaans koffiegenot.

Lavazza koffiekop met koffie die wordt ingeschonken