Nescafé als koffiemerk

NESCAFÉ & Van Duijnen

Voor ieder moment een passende koffie-oplossing en altijd zo duurzaam mogelijk. NESCAFÉ biedt een totaalpakket op het gebied van koffie voor de zakelijke markt.

Als partners streven Van Duijnen en NESCAFÉ continu naar de hoogste klanttevredenheid. Hoe we dat doen? Door de behoeften van onze klanten te vertalen naar de juiste combinaties van machines, ingrediënten en service. Zo bieden wij jullie iedere dag de lekkerste koffie met een constante kwaliteit.

Daarom NESCAFÉ

Marktleider

Grootste koffiemerk ter wereld. Herkenbare kwaliteit, waar je ook bent.

Grown Respectfully

Duurzaam beleid gericht op een beter leven voor de koffieboer

Klantspecifiek

Specifieke oplossingen voor verschillende branches

NESCAFÉ, speciaal voor jou

De kwaliteit van koffie is een complex samenspel van verschillende factoren. Het is zoveel meer dan de juiste boon kiezen.

Voor dat lekkere kopje koffie op kantoor moeten alle elementen precies goed op elkaar afgestemd zijn. Denk hierbij aan de ingrediënten, koffiemachines, technische service en de meerwaarde van een mooie koffiecorner op het werk.

NESCAFÉ biedt samen met Van Duijnen warme dranken oplossingen voor de zakelijke markt. De focus daarbij op onder andere kantoren, productielocaties en zorginstellingen. NESCAFÉ biedt een ruim assortiment bonen- en instantkoffie als oplossing en een brede range aan flexibele en betrouwbare koffiemachines. De diverse koffiecorners en de persoonlijke service van Van Duijnen maken het helemaal af (aldus NESCAFÉ).

Innovatieve koffievoorzieningen

Op het gebied van innovatie is veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan touchscreens op koffiemachines. Touchscreens die zelfs korte video’s afspelen of mededelingen tonen, zodat jij je medewerkers en klanten kan informeren.

Of aan telemetrie oplossingen, waarmee je op afstand tellerstanden van de koffiemachine kunt opvragen. Zo kan jouw organisatie de bestellingen snel en eenvoudig afstemmen op het werkelijke verbruik.

Als partners implementeren wij samen continu technische innovaties, verbeterde recepturen en preventieve onderhoudsprogramma’s. Op deze manier bieden wij jouw organisatie, naast goede koffie, ook een mix van innovatieve oplossingen die inspelen op huidige en toekomstige behoeften.

NESCAFÉ: Grown Respectfully

NESCAFÉ is het grootste koffiemerk ter wereld waarbij er elke seconde wereldwijd maar liefst 5.500 koppen koffie worden gedronken. Wij hechten er dan ook belang aan dat de koffie en cacao worden geproduceerd met respect voor zowel mens als milieu.

Een beter leven voor koffieboeren en een betere kwaliteit koffie, dat is het doel van het Grown Respectfully-programma van NESCAFÉ. Om dit te realiseren, werken wij samen met koffieboeren en partners als Rainforest Alliance, Fairtrade, het Sustainable Agriculture Network (SAN) en de Common Code for the Coffee Community (4C) om te zorgen dat koffieliefhebbers kunnen genieten van hun favoriete koffie. Nu en in de toekomst.