Cups

  1. Home
  2. Automaten

Een cupmachine met Italiaanse koffie

Een smaakvolle koffie uit een cupmachine begint altijd bij de basis. De rijkelijk met verse koffie gevulde capsules. De Lavazza Blue koffiecapsules zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan alle eisen die we tegenwoordig stellen op kantoor. Met de Lavazza Blue Caffè Crema capsules voor de lungo en de Lavazza Blue Top Class capsules voor espresso zet je een stijlvolle kop heerlijke échte Italiaanse koffie. Laten we er samen voor zorgen dat ultiem Italiaans genieten de standaard wordt op de werkvloer!

Verfijn je selectie

Filter producten
Verse koffiebonen

75+

Jaar passie voor koffie

Koffiemachine kopen, huren of leasen?

Koffiemachine kopen

In één keer een grote investering, maar uiteindelijk de voordeligste optie. En jij bent eigenaar van de koffieautomaat. Lees meer>>

Koffiemachine huren

Geen hoge investering in één keer. Wel totale ontzorging voor een vast maandbedrag. Leverancier blijft eigenaar. Lees meer>>

Koffiemachine leasen

Geen grote investering in één keer. Vast maandbedrag. Mogelijkheid om automaat na contract over te nemen. Lees meer>>

Onze merken

Van Duijnen Logo Group 62
Nestle Logo
Logo Lavazza Torino Italia

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version
Menu