Cups

  1. Home
  2. Automaten

Verfijn je selectie

Start de filter

Een smaakvolle koffie uit een cupmachine begint altijd bij de basis. De rijkelijk met verse koffie gevulde capsules. De Lavazza Blue koffiecapsules zijn zorgvuldig samengesteld en voldoen aan alle eisen die we tegenwoordig stellen op kantoor. Met de Lavazza Blue Caffè Crema capsules voor de lungo en de Lavazza Blue Top Class capsules voor espresso zet je een stijlvolle kop heerlijke échte Italiaanse koffie. Laten we er samen voor zorgen dat ultiem Italiaans genieten de standaard wordt op de werkvloer!

Espresso, Fresh Brew, Instant of Capsule?

Voor de lekkerste koffie op het werk kun je kiezen uit vier verschillende zettechnieken met de bijbehorende koffieblends. Het eindproduct is in alle gevallen (h)eerlijke koffie. Wat het beste bij jouw bedrijf past is van veel zaken afhankelijk. Hoe lang mag het zetten van een kopje koffie duren? Welke smaakbeleving is gewenst? We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Wil je meer lezen? Maak hierboven je keuze voor één van de zettechnieken.

75+

Jaar passie voor koffie

Onze merken

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Menu