Twee bonenmachines Van Duijnen Koffie

Koffieautomaten met twee bonenreservoirs

De één een milde cappuccino van Arabica bonen. De ander liever een krachtige espresso met meer Robusta bonen. Collega’s die veel waarde hechten aan duurzaamheid en ethiek maakt het niet uit, als het maar koffie van onze Fairtrade bonen is. Binnen een bedrijf zijn er vaak veel verschillende smaken. Om jouw collega’s altijd de beste koffie te bieden, is het fijn om verschillende opties in huis te hebben. Zo houdt een koffieautomaat met twee bonenreservoirs alle medewerkers tevreden!

Kalea Plus

Deze Kalea Plus koffiemachine van Necta met prachtig Italiaans design, is uitgevoerd met verse melk en dubbele bonenhouder. Bekijk hier alle specs.

Lees meer
Kalea Plus met koelkast

Dorado Espresso Medium + Milkbase

Met deze Etna Dorado Espresso Medium met Milkbase maak je alle koffievarianten. Een zeer betrouwbare koffieautomaat met lange levensduur. Geschikt voor 20-50 medewerkers.

Lees meer
Dorado Espresso Medium met dubbele bonen en milkbase

FRANKE A600

Deze A600 koffiemachine uit de Franke A-serie heeft een prachtig luxe design. Ontwikkeld in samenwerking met koffieliefhebbers, koffiebranders en zelfs gastronomen. Lees hier meer.

Lees meer
FRANKE A600 inclusief koelkast

FRANKE A400

Passie en 100% Zwitsers, De Franke A-serie koffiemachines. Ontwikkeld in samenwerking met koffieliefhebbers, koffiebranders en zelfs gastronomen. Prachtig luxe design komt samen met maximale extractie uit de koffieboon en de barista kwaliteit verse melk.

Lees meer