koffieautomaten geschikt voor kantoor

Koffieautomaten

Koffieautomaten voor op het werk

Een heerlijke bak koffie uit een koffieautomaat is de perfecte start voor een productieve dag en een heerlijke break tussendoor. Alleen geldt voor de meeste bedrijven ook: zoveel mensen, zoveel wensen. Zo heeft iedereen zijn eigen voorkeur als het gaat om koffie. Drink je het liefst een stevige espresso, een romige cappuccino of een ouderwets kopje zwarte koffie? Of je nu energie krijgt van verse koffiebonen of een lekkere instantkoffie, met onze vier zetmethoden hebben wij altijd de perfecte koffieautomaat voor jullie bedrijf.

Verfijn je selectie

Filter producten
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset
Reset

Espresso, Fresh Brew, Instant of Capsule?

Voor de lekkerste koffie op het werk kun je bij ons kiezen uit vier verschillende zettechnieken met de bijbehorende koffieblends. Iedere zetmethode heeft zijn eigen voordelen, maar het eindresultaat is altijd gelijk. (H)eerlijke koffie.

Wat het beste bij jouw bedrijf past is van veel zaken afhankelijk. Heb je te maken met piekbelasting waardoor het zetten van de koffie niet te veel tijd mag kosten? Is smaak en beleving van groot belang? Zijn je collega’s gewend aan de traditionele koffiesmaak uit de filterautomaat? Of zoek je juist een ideale oplossing voor je receptie of vergaderruimten? Wat je wensen ook zijn, we helpen je graag bij het maken van de juiste keuze.

verse koffiebonen worden gestort om te drogen

75+

Jaar passie voor koffie

Koffiemachine kopen, huren of leasen?

Koffiemachine kopen

Een eenmalige investering. En jij bent meteen eigenaar van de koffieautomaat. Lees meer>>

Koffiemachine huren

Spreiding van de kosten over een langere termijn. Totale ontzorging voor een vast maandbedrag. Leverancier blijft eigenaar. Lees meer>>

Koffiemachine leasen

Spreiding van de kosten over een langere termijn. Mogelijkheid om de automaat na contract over te nemen. Lees meer>>

Onze merken

Van Duijnen Logo Group 62
Nestle Logo
Logo Lavazza Torino Italia

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Koffieautomaten geschikt voor elk bedrijf

Bij Van Duijnen hebben we diverse soorten koffie automaten in het assortiment. Voor de lekkerste koffie op het werk kun je kiezen uit vier verschillende zettechnieken met bijbehorende koffieblends. Voor elk van deze technieken geldt dat het eindproduct (h)eerlijke koffie is.

Welk type koffieautomaat het beste bij jouw bedrijf past is afhankelijk van verschillende zaken. Hoe lang mag het zetten van een kopje koffie duren? Welke smaakbeleving is gewenst? Onze specialisten helpen je graag om de juiste keuze te maken. Liever eerst iets meer te weten komen over de zetmethoden? Lees dan verder.

Smaakvolle verse koffie met een koffiebonenautomaat

De koffie automaat met verse koffiebonen genereert de ultieme koffiesmaak en de beste koffiebeleving. Dit maakt het de perfecte koffieautomaat voor kantoor. Je creëert er namelijk de lekkerste espresso, latte macchiato, cappuccino of pure koffie mee. Slechts één druk op de knop en de machine gaat voor je aan het werk. De koffieautomaat maalt de verse bonen tot de perfecte hoeveelheid voor jouw kopje koffie, waardoor de lekkere intense geuren en verfijnde smaken goed tot hun recht komen.

Lekker snel met instant koffie automaten

Voor de snelle genieters van goede koffie presenteren wij het ultieme ‘even tussendoor’ koffiemoment, de instant bedrijfskoffieautomaat. Gesproeidroogd, smaakvol en kwalitatief hoogwaardige koffie. De instant koffieautomaat is erop gebrand een snelle werking te bieden, zodat ook de  genietmomenten tijdens piekbelasting gewoon normaal zijn. Even snel een kopje koffie aanbieden aan meerdere klanten tegelijk zonder lange wachttijd, ideaal.

De luxe capsule koffie

Pure luxe in een capsule. Een heerlijke koffie, dat maak je in no time met onze capsule koffieautomaat. De  cups worden in de automaat gedaan, waarna heet water wordt toegevoegd. Hierdoor komt er niet alleen een verfijnde geur vrij, je proeft ook direct de kwaliteit van echt luxe koffie zodra je een slok neemt. Deze koffieautomaat komt zakelijk het beste tot zijn recht in het MKB, de receptie of de boardroom. Zeker op plekken waar er slechts een beperkt aantal vierkante meters benut kan worden is dit formaat ideaal.

Fresh brew koffie perfectie

De koffieautomaat die de oude vertrouwde filterkoffie zet, zoals je die gewend bent. Dat is fresh brew (gemalen koffie), koffie met de vertrouwde en prettige smaakbeleving van vroeger. Onze gemalen koffies in diverse smaken zorgen voor de perfecte start van de dag en de heerlijke break tussendoor. Voor jou alleen of samen met collega’s.

De gemalen koffie komt via het ‘filter’ in aanraking met heet water. Hierdoor komt er een heerlijke geur vrij en wordt de smaak optimaal. Een aromatisch kopje fresh brew koffie is een fijne manier om echt goede koffie te zetten. De koffieautomaat voor kantoor die voldoet aan de wensen van iedere liefhebber.

Ook aan de theedrinkers is gedacht

Onze koffieautomaten voor zakelijk gebruik zijn voorzien van allerlei handige oplossingen. Niet alleen de meest bekende voorkeurkoffies kunnen ermee gezet worden, ook aan de theeleuten wordt gedacht. De meeste koffieautomaten hebben een gescheiden heet water uitgifte. Dus geen druppel koffie in jouw thee. Met de heet water functie bepaal je zelf hoeveel theewater je wilt schenken, een hele pot of enkel een glas.

Direct een koffieautomaat zakelijk bestellen?

Het liefst zo snel mogelijk zakelijk genieten van een goede koffieautomaat op het werk? Wij voorzien je graag van een advies op maat. Vul ons contactformulier in en wij gaan graag met je in gesprek over de beste koffieautomaat die bedrijfsmatig het beste aansluit bij je wensen.

Veelgestelde vragen

De prijs van een koffieautomaat voor bedrijven verschilt enorm per type automaat. Zo is de grootte van invloed, maar ook of de automaat over een touchscreen en vloeibare melk beschikt. Natuurlijk wordt de prijs ook bepaald door de kwaliteit van de automaat. De prijs voor een kleine automaat begint rond de € 2.000, maar er zijn ook grote of zeer luxe automaten te koop voor ruim € 10.000.
De prijs die jij uiteindelijk betaalt, is ook nog afhankelijk van de koffie en andere ingrediënten die je uiteindelijk gaat afnemen en van de duur van het contract.

Er zijn veel koffieautomaten waaruit je een keuze kunt maken wanneer je een koffieautomaat wil kopen. Bij Van Duijnen geven we graag persoonlijk advies wat naadloos aansluit op jouw situatie. Denk hierbij aan de verschillende soorten koffie die je wil zetten, de hoeveelheid kopjes en de mogelijke opties van de automaat. Wil je zelf alvast op onderzoek, maak dan gebruik van de Keuzehulp.

Van Duijnen biedt diverse koffiemachines van zeer hoogwaardige kwaliteit, waaronder de Etna koffiemachine, Nescafé Vista Compact Espresso en de Franke A600. Elke machine heeft unieke eigenschappen wat het een hele beste koffiemachine maakt.