Koffiedrinken, dat kunnen wij Nederlanders als geen ander!

Deel dit bericht

Uitblinken in …

McCandless moet gedacht hebben: ‘Iedereen blinkt wel uit in iets, ook een land’. Want door verschillende bronnen te raadplegen heeft hij uitgevogeld waarin elk land ter wereld het beste is. Het resultaat is een nogal opmerkelijke lijst van ‘wereldrecords’. Zo heeft Wit-Rusland de meeste alcoholisten en Engeland de meeste biljonairs. En Nederland? Daar wordt (per persoon) de meeste koffie gedronken.

De grootste koffiedrinkers van de wereld

Nederlanders drinken gemiddeld 2,4 kopjes koffie per dag. Dat zijn meer dan 70 ‘bakkies’ per maand, ofwel 876 per jaar! Nu begrijpt u waarom Van Duijnen Koffie het zo belangrijk vindt om goede koffie te drinken op het werk. Daar breng je ten slotte een groot deel van je tijd door.

Positioneer je bedrijf met goede koffie

Goede koffie op het werk stimuleert en motiveert je medewerkers. Dat wist je vast al. Maar het gaat verder. Het kan je bedrijf echt op de kaart zetten; je kunt je ermee onderscheiden van anderen. Verse ingrediënten, de juiste afstelling van de koffiemachine, een frisse en eigentijdse presentatie en goed onderhoud hebben allemaal invloed op de smaak van koffie op het werk. En daarmee op het humeur van je medewerkers en relaties.

Dat smaakt naar meer

Het is onze missie om ons vakmanschap en liefde voor het vak elke dag weer in te zetten voor de lekkerste koffie op het werk. Zodat onze klanten op elk moment kunnen genieten van een goede kop koffie, of liever gezegd 2,4 koppen koffie.

Barbara Munnikes van Camping Bakkum kan erover meepraten: “Lekkere koffie is heel belangrijk op je werk. Toen ik hier kwam, vond ik de koffie echt niet lekker en ben ik op zoek gegaan naar een andere leverancier. Dat werd Van Duijnen Koffie. Als je weet hoeveel de koffiesmaak vooruit is gegaan ten opzichte van vroeger… niemand hier kan meer zonder lekkere koffie!”

Proef het zelf

Wil je ook de proef op de som? Van Duijnen Koffie organiseert graag en vrijblijvend een proeverij voor jouw bedrijf. Want we willen als koffiedrinkend Nederland onze eerste plaats natuurlijk wel met smaak behouden. Daar zorgen wij voor, elke dag weer!

Meer informatie over koffie drinken, lees je op de website van www.koffie-drinken.favos.nl.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…