koffieautomaten geschikt voor kantoor

Koffiemachine leasen

Koffiemachine leasen

Ben je op zoek naar een koffiemachine voor kantoor, maar wil je ook de mogelijkheid bespreken om deze te leasen? Wij kunnen je als zakelijke koffieleverancier hierbij goed adviseren.  

Het zakelijk leasen van een koffieautomaat kan allerlei voordelen bieden. Als je een koffieautomaat leaset voor je bedrijf dan is deze automaat niet in jouw eigendom, maar van de leasemaatschappij. Bij deze financieringsvorm kun je de koffiemachine aan het einde van de contractperiode overnemen voor een klein bedrag. Meestal spreek je een leaseperiode af van 5 jaar.  Een groot voordeel van het leasen van een koffieautomaat is dat je niet in één keer een grote investering doet, maar een vast bedrag per maand betaalt.  

Necta Kalea plus koffieautomaat in de showroom bij Van Duijnen koffie

In dit artikel lees je hoe wij je kunnen ontzorgen met een koffiemachine leasen. Je kunt natuurlijk ook een koffiemachine kopen of een koffiemachine huren. Om tot het beste advies te komen, maken we graag een afspraak met je.  

Wat je nog meer wilt weten over een koffiemachine leasen

Ontzorging met leasen van een koffiemachine

Wil je daarnaast een totale ontzorging van de koffiemachine, dan kun je een servicecontract afsluiten. Hiermee zul je niet meer voor verrassingen staan. De koffieleverancier zal dan zorgen voor het onderhoud en de service van de automaat gedurende de leaseperiodeJij hebt daar geen omkijken meer naar en je hebt daardoor geen onvoorziene kosten. Zo heb je dus alleen maar te maken met een vast bedrag per maand die je betaalt aan de leasemaatschappij. Wij stellen hoge eisen aan onze automaten, waardoor wij uitsluitend de beste koffiemachines leveren. Hierdoor worden de storingen tot een minimum beperkt. En dat is natuurlijk ook in jouw voordeel. Want je wilt natuurlijk niet dat een koffieautomaat stuk is tijdens een piekmoment. 

Prijzen van een koffiemachine leasen

De prijs voor het leasen van een koffieautomaat is afhankelijk van meerdere factoren. Allereerst is dit de looptijd van de leaseperiode, meestal is deze 5 jaar. Hoe langer je de koffieautomaat leaset voor kantoor, hoe lager het maandbedrag wordt. Natuurlijk wordt dit maandbedrag ook bepaald door het type automaat dat je gebruikt. Wil je een eenvoudige koffiemachine leasen met beperkte mogelijkheden of juist een volautomatische koffieautomaat met alle mogelijke koffievariantenDe prijsverschillen tussen deze machines kan enorm verschillen. Wij hebben als leverancier van koffieautomaten een mooi assortiment van zeer hoogwaardige automaten.  

Koffieautomaat zakelijk leasen of kopen 

Naast meerdere voordelen van het leasen van een koffieautomaat voor je bedrijf, kunnen er ook nadelen zijn. Als je bijvoorbeeld een koffieautomaat zoekt die volledig is uitgerust met alle mogelijke opties dan kan het leasebedrag behoorlijk oplopen. Als je het totale bedrag van de hele leaseperiode bekijkt, dan blijkt dat je zoveel meer gaat betalen dan dat je de automaat in één keer aanschaft. Maar wij begrijpen ook dat dat niet mogelijk is voor iedereen. Welke optie je ook kiest, deze zal afhankelijk zijn van de situatie waarin jij je bevindt. 

Leasen van een koffieautomaat bij Van Duijnen Koffie

Van Duijnen Koffie levert sinds 1941 hoogwaardige koffieautomaten aan bedrijven. Wij stellen naast de kwaliteit van onze koffieautomaten ook hoge eisen aan onze service. Wij bieden als koffieleverancier de beste service en onderhoud van de koffieautomaten. Ook stellen wij zeer hoge eisen aan de service die ons personeel aan de klant levert. Wij streven ernaar de klantvriendelijkste koffieleverancier van Nederland te zijn. Dit combineren wij met verantwoord ondernemen.  

Wil je meer weten over het leasen van een koffieautomaat?

Zodra wij onderstaand formulier hebben ontvangen, nemen wij z.s.m. contact op met jou. Wil je direct geholpen worden, bel dan 036 53 87 821

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief