Tijd voor de moderne koffie hoek op werk

Verfrissend Van Duijnen

De koffieautomaat neemt bij veel bedrijven een belangrijke plek in. Het is een ontmoetingsplaats om bij te praten met collega’s, even te ontspannen na het halen van een deadline of juist de espresso die je ‘s ochtends vroeg op gang helpt. Bij Van Duijnen zien we ook dat medewerkers steeds vaker hoge eisen stellen aan een (nieuwe) koffievoorziening. We zijn verwend met luxe latte’s, bonenkoffie en verse muntthee en willen dit ook terugzien op kantoor. Wist je dat er zelfs bedrijven zijn die hun eigen barista’s inhuren! Als eerste koffieleverancier in Nederland introduceert Van Duijnen daarom de Moderne koffiehoek! Dat betekent koffie, thee én waterautomaten op kantoor compleet met toebehoren en accessoires. Zo laat je jouw collega’s kennismaken met getapte dranken op het werk en is er voor ieder wat wils.

Profiteer nu tijdelijk van onze actie!

Ben je toe aan een nieuwe koffievoorziening en wil je ook meteen de praktische Borg & Overström B4 waterautomaat op kantoor zodat je heerlijk koud, bruisend of heet water voor thee kan drinken? Of de stoere KRNWTR? Profiteer dan nu van onze OP = OP zomeractie. bij aanschaf van een Van Duijnen koffieautomaat ontvang je nu tijdelijk een gratis waterpakket of 2000 bekers wanneer je ook kiest voor een waterautomaat.

Borg & Overström B4

Altijd vers getapt water

Echte dorst lessen doe je met een verfrissend glas water. De Borg & Overström B4 is met zijn compacte formaat en grote capaciteit overal inzetbaar, van boardroom tot sporthal. Met een strak design een uitnodigende en ‘coole’ oplossing voor iedereen!

• Diverse uitvoeringen mogelijk, ook met bruisend en/of heet water
• Voorzien van een waterfilter voor gezuiverd water
• Compact ontwerp, hoge capaciteit
• Leverbaar als table top model of met onderzetkast

Al vanaf €689,-

Al vanaf €1799,-

KRNWTR

Stoere watertap voor op kantoor

Echte dorst lessen doe je met een verfrissend glas water. De stoere watertap van KRNWTR is al snel een eyecatcher in de ruimte met een hoge funfactor. Zelf water tappen en binnen een paar seconden heerlijk koud of bruisend water. Genieten!

• Gekoeld, gefilterd water en de mogelijkheid voor bruisend water
• Voorzien van een waterfilter voor gezuiverd water
• Stoer design, van bamboe een staal
• Under counter oplossing

Quooker

Instant kokend heet water

Wie kent hem niet? Quooker, de kraan die alles kan! Met een Quooker op kantoor, heb je altijd kokend en nu ook koel bruisend en gefilterd water bij de hand. Kant en klaar water met een gemakkelijke draai aan de knop. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar.

• Echt kokend water, direct beschikbaar
• Voorzien van een waterfilter voor gezuiverd water
• Water-, tijd- en ruimtebesparend
• Veilig, o.a. door een niet massieve waterstaal

Al vanaf €1279,-

Ontvang tijdelijk een waterpakket t.w.v. €100 cadeau!

Ben jij overtuigd van de voordelen van de moderne koffiehoek voor jouw organisatie? En ben je al klant bij Van Duijnen? Dan hebben wij goed nieuws! Bij aanschaf van één van onze waterautomaten ontvang je nu gratis een waterpakket t.w.v. €100 cadeau. Met onder meer een karaf van Jamie Oliver, glazen, vier waterflessen van Bo-Bottles en gratis bekertjes is dit pakket een mooie start voor een nieuwe watervoorziening op kantoor. Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen contact met je op zodat je jouw automaat én waterpakket snel in huis hebt.

Kennismaken met water op werk?

Naam
Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief

Van Duijnen is de trotse partner van Borg & Overstöm

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Menu