ETNA Hero website

Leverancier aan het woord

Deel dit bericht

Met een goede machine komt koffie nog beter tot zijn recht

Voor de lekkerste kop koffie heb je niet alleen goede koffiebonen nodig, de koffiemachine is ook ontzettend belangrijk. Dat is een van de redenen waarom Van Duijnen Koffie al jarenlang een strategisch partner is van ETNA Coffee Technologies.
ETNA Coffee Technologies is een Nederlandse producent van koffiemachines voor bedrijven, instellingen en horeca,” legt ETNA salesmanager Nederland Eric Jansen uit. Wij maken betrouwbare, duurzame koffiemachines. Die leveren we onder andere aan Van Duijnen. Zij plaatsen de machines bij hun klanten.

Goede kwaliteit koffie

Als je goede koffiebonnen in een matige machine stopt, proef je dat meteen. En dat geldt ook andersom: je kunt nog zo’n goede koffiemachine hebben, maar als je er geen goede koffie in stopt, wordt je koffie ook van mindere kwaliteit. Dus ETNA en Van Duijnen vullen elkaar perfect aan.”
Jansen: “Van Duijnen noemen wij een strategisch partner, dat is bij ETNA het hoogste level van partnerschap. De samenwerking met Van Duijnen is intensief en zeer prettig. Bovendien is Van Duijnen net als ETNA Coffee Technologies een Nederlands bedrijf, dat is nog een pluspunt van onze samenwerking.’

Jansen ETNA

Wie is ETNA Coffee Technologies?

ETNA Coffee Technologies is een toonaangevende leverancier van koffiemachines en -accessoires voor de professionele markt. Met meer dan 60 jaar ervaring in de koffiebranche, biedt ETNA hoogwaardige en innovatieve oplossingen voor ieder type horecaonderneming, kantoor of cateringbedrijf. Het bedrijf staat bekend om zijn betrouwbaarheid, kwaliteit en klantgerichtheid.

Als koffiebedrijf bij Van Duijnen Koffie zijn we trots op onze samenwerking met ETNA Coffee Technologies. Door de kennis en expertise van ETNA te combineren met onze passie voor koffie, kunnen we onze klanten voorzien van de beste koffie-ervaring. Samen streven we ernaar om de perfecte kop koffie te creëren, elke keer weer.

ETNA biedt een uitgebreid assortiment aan ETNA koffiemachines, variërend van espressomachines tot volautomaten en filterkoffiemachines. Daarnaast levert het bedrijf ook accessoires en koffiebonen van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en materialen, zorgt ETNA ervoor dat elke koffiemachine duurzaam en energiezuinig is.

Als Van Duijnen Koffie streven we ernaar om onze klanten te voorzien van de beste koffie-ervaring. Door samen te werken met ETNA Coffee Technologies, kunnen we onze klanten voorzien van hoogwaardige koffiemachines en accessoires die voldoen aan de hoogste standaarden op het gebied van kwaliteit en duurzaamheid. Samen zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen genieten van de perfecte kop koffie, elke keer weer.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…