Almere skyline in de avond na weerwater

Jouw lokale koffieleverancier in Almere

Koffie voor zakelijk Almere

Van Duijnen Koffie is al meer dan 20 jaar gevestigd in Almere. Vanuit ons pand voorzien we heel Nederland van lekkere koffie op het werk. Wij leveren duurzame zakelijke koffieautomaten. Voor elk bedrijf in Almere hebben wij wel een geschikte koffiemachine.

Wij vinden het belangrijk om een goede binding te hebben met de stad Almere. Zo zijn wij lid van de businessclub van Almere City, zijn we lid van de Vereniging Bedrijfskring Almere en ondersteunen wij werk/leertrajecten met o.a. Windesheim.

Meest gekozen koffie automaten

Voordelen voor Almeerse bedrijven

30% korting op Service

Voor bedrijven in groot Almere bieden wij 30% korting op Service & Onderhoud

1000 kopjes koffie gratis

Als nieuwe klant, ontvang je de 1e 1000 kopjes koffie gratis van ons!

minder CO2 uitstoot

Door lokaal je koffievoorziening te regelen, draag je bij aan de vermindering van je CO2 uitstoot

Deze bedrijven uit Almere drinken al Van Duijnen koffie op het werk

Referenties van onze klanten

“Samen met Van Duijnen bouwen we aan de ambitie om op korte termijn de businessclubleden en supporters in een verbouwd en vol Yanmar Stadion te voorzien van heerlijke koffie.”

FC Almere City

“Wij hebben Van Duijnen Koffie leren kennen als een servicegericht bedrijf waar kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat. Zij denken met ons mee om zo tot een passende oplossing te komen”

Rode Kruis – Almere

“Super partij waarbij er erg veel flexibiliteit wordt geboden met de proefplaatsing, een uitleg op kantoor en erg goede service bij verzoeken. Aanrader voor elke zakelijke partij die op zoek is naar koffie.”

SenS Online Solutions – Almere

Monteur Van Duijnen aan het werk aan koffiemachine op het werk en zo 2e leven geeft

Storing? Extra snel ter plekke!

Als bedrijf wil je het beste voor je medewerkers. Dan zorg je natuurlijk voor een lekker bakje koffie op het werk. Wat nu als de koffieautomaat op kantoor opeens niet meer werkt? Dat is iets dat wij zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Allereerst bieden wij de beste koffie automaten waardoor storingen tot een minimum worden beperkt. Maar wij kunnen niet garanderen dat het nooit voorkomt.

Hoe fijn is het dan dat wij als Almeers bedrijf binnen no-time ter plekke kunnen zijn. Zo kunnen wij een storing aan de koffieapparaat op kantoor snel oplossen. Dat is een groot voordeel. Om die reden, krijg je dus naast de 30% korting op de service, ook nog eens het voordeel dat je probleem heel snel wordt opgelost.

Onze klantbeloftes

logo De zes beloften van Duijnen klanten met transparante achtergrond

Altijd lekkere koffie

Altijd persoonlijk

Altijd maatschappelijk betrokken

Altijd op de hoogte

Altijd goed geregeld

Altijd beschikbaar

Ja, ik wil informatie en 1000 kopjes koffie gratis!

Ben je op zoek naar een nieuwe koffiemachine voor jouw bedrijf, maar wil je weten wat de beste oplossing is voor jou? Wij helpen je geheel vrijblijvend de beste keuze te maken voor een koffie automaat bij jou op het werk.

Wij komen graag met jou in contact voor een adviesgesprek of kunnen een offerte op maat voor je maken. Welke koffievoorziening je ook zoekt voor je bedrijf, wij maken graag kennis met jou.

Contact met medewerker Van Duijnen Koffie voor meer informatie of service

Ik maak graag kennis met jou!
Vraag nu een adviesgesprek aan of een offerte op maat! Vul het formulier in of bel mij. Ik ben Christiaan den Ouden, Accountmanager Almere 06 53 22 55 49

Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief