Natuur & Milieu lovend over ‘Het nieuwe rijden’ bij Van Duijnen

Deel dit bericht

En dat is begrijpelijk als je weet dat we binnen Van Duijnen in de eerste helft van het jaar zo’n 17 procent minder brandstof gebruikten.

In het artikel op de website van Natuur & Milieu lees je hoe Van Duijnen ervoor zorgt dat er zo efficiënt en veilig mogelijk wordt gereden. Onze medewerkers zijn de hele dag op de weg, van en naar klanten door heel Nederland. Er worden flink wat kilometers gereden. Na de introductie van het fleetmanagementsysteem van TomTom Telematics wordt er niet alleen op brandstof bespaard, het blijkt ook goed voor de portemonnee en voor het milieu. En – last but not least – voor de teambuilding binnen ons bedrijf. Hoe dat in z’n werk gaat? Dat lees je in het volledige artikel op natuurenmilieu.nl.

Van Duijnen & duurzaamheid

Wist je trouwens dat Van Duijnen Koffie nog veel meer doet op het gebied van duurzaamheid? Zo hebben we de Duurzame Koffiehoek ontwikkeld en is onze koffie CO2 neutraal gebrand. Wil je ook een bijdrage leveren aan een duurzame werkomgeving? Daar kan Van Duijnen Koffie je bij helpen. Neem gerust even contact met ons op voor een afspraak.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…