Nieuw bij Van Duijnen: Nescafé Milano Primo & Divino espressomachines

Deel dit bericht

Met drie nieuwe, zorgvuldig geselecteerde blends van de beste Arabica- en Robustabonen. En twee nieuwe espressomachines: de Milano Primo en Milano Divino. Zo bieden we samen voor elke koffiebehoefte een passende oplossing.

Wat is er nieuw?

Koffiedrinkers genieten tegenwoordig graag van een kop vers gebrande bonenkoffie. Daarom is het nieuwe Nescafé bonen-assortiment afgestemd op de smaak van de Nederlandse consument. Met de Nescafé Espresso, Nescafé Selezione en Nescafé Superiore koffieblends. Met deze hoogwaardige blends, in combinatie met de beste melk- en cacaoproducten, maakt iedereen op het werk voortaan de lekkerste koffievariaties. Van lungo tot latte macchiato en van cappuccino tot een schuimige espresso. Bekijk hier onze overige blends!

 

En uiteraard is ook het automatenportfolio vernieuwd. Met de twee nieuwe espressomachines kan een heerlijke kop bonenkoffie worden gezet. De compacte automaat, Milano Primo, heeft een capaciteit tot 30 gebruikers en levert een uitstekende koffiekwaliteit. Terwijl de Milano Divino een capaciteit heeft tot 50 gebruikers. Zo haal je met veel plezier een rondje koffie voor collega’s.

Zelf ervaren?

Wil jij dit nieuwe koffieconcept van Nescafé zelf ervaren? Laat dan jouw gegevens achter zodat een van onze accountmanagers jou er alles over kan vertellen.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit