6 beloftes van Van Duijnen Koffie

Onze 6 klantbeloftes

Klantgerichtste koffieleverancier

Van Duijnen levert al ruim 80 jaar koffieautomaten aan het bedrijfsleven. Wij zorgen ervoor dat elke automaat naar jouw persoonlijke smaak wordt afgesteld. We bieden je de beste ingrediënten, topservice en (preventief) onderhoud zodat je er geen omkijken naar hebt. Dit zorgt voor het verschil tussen gewoon lekkere koffie en een (h)eerlijke en zorgeloze smaakbeleving.

Maar wij zijn geen gewone koffieleverancier, wij streven ernaar de klantgerichtste koffieleverancier van Nederland te zijn. Hiervoor hebben we 6 klantbeloftes opgesteld. Beloftes waar wij ons aan houden. En dat is nodig, want daar word jij uiteindelijk beter van.

Onze 6 klantbeloftes

logo De zes beloften van Duijnen klanten met transparante achtergrond

Altijd lekkere koffie

Altijd persoonlijk

Altijd maatschappelijk betrokken

Altijd op de hoogte

Altijd goed geregeld

Altijd beschikbaar

Belofte 1: Altijd lekkere koffie

Voor iedereen altijd lekkere koffie door drie verschillende merken, diverse zetmethodes, meerdere melanges en goed ingestelde machines. Hoe we deze belofte nakomen? Wij geven een smaakgarantie van een 7,5. Door smaakonderzoek te doen kunnen we bepalen of dit cijfer wordt gehaald bij jouw organisatie.

Belofte 2: Altijd persoonlijk

Ons doel is een klantwaardering van een 8,5 door onze persoonlijke aanpak. Jouw accountmanager komt persoonlijk langs en jij hebt één aanspreekpunt binnen Van Duijnen. De klantwaardering bepalen wij aan de hand van reviews op Feedback Company.

Duurzame koffiecorner

Belofte 3: Altijd maatschappelijk betrokken

De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dat is een voorwaarde voor ons om zaken te doen. Wij zijn samen verantwoord. Hoe wij maatschappelijk verantwoord ondernemen, is gebaseerd op de volgende 3 pijlers. Meer weten? Lees ons MVO-beleid.

  • afval bestaat niet
  • CO2 neutraal, heel normaal
  • respect voor iedereen.

Belofte 4: Altijd op de hoogte

Door 80 jaar ervaring in de koffiebranche zijn wij zijn op de hoogte en houden je op de hoogte. Dit doen wij met up-to-date systemen, innovatieve tools,  periodiek overleg en natuurlijk onze Van Duijnen krant.

Belofte 5: Altijd goed geregeld

Wij ontzorgen zonder verrassingen achteraf. Van bestellen tot het bijvullen van de machines, van service tot aan het ophalen van het koffiedik. All-in prijzen en vandaag besteld voor 15.00 uur, wordt dezelfde dag nog verstuurd.

Belofte 6: Altijd beschikbaar

Wij garanderen een beschikbaarheid van de machine van 99%. Mocht er een storing zijn dan heb je binnen 8 uur weer koffie.

verse koffiebonen in koffiebranderij

Weten wat deze 6 beloftes voor jou betekenen?

Ben je op zoek naar een koffieleverancier en wil je weten wat de impact van deze 6 beloftes kan zijn op jouw bedrijf? Wij maken graag kennis met jou. Neem nu contact op met ons.

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur