“Het echte ‘glamping’ gevoel, daar hoort goede koffie bij!”

FarmCamps
Saskia Poulissen

Bij FarmCamps is elke tent voorzien van een Lavazza apparaat

Het concept van FarmCamps is een avontuurlijke vakantie op de boerderij in een super de luxe tent en daar hoort natuurlijk ook goede koffie bij”, aldus Saskia Poulissen, directeur Operations bij FarmCamps. Een goede reden voor dit jonge en groeiende bedrijf om het koffieroer om te gooien en met Van Duijnen in zee te gaan.

Met meer dan 300 tenten bij 19 boeren door heel Nederland timmert FarmCamps hard aan de weg. Vooral gezinnen met jonge kinderen zijn trouwe klant en boeken een weekend of vakantie in een luxe tent. Elke tent is voorzien van een mooi vormgegeven Lavazza apparaat met bijpassende koffiekopjes. Voor het echte ‘glamping’ gevoel!

Saskia: “Het contact dat we met onze vorige koffieleverancier hadden, werd eigenlijk steeds passiever. Toen we benaderd werden door Van Duijnen, dachten we dan ook, laten we maar eens gaan praten.”

Lavazza koffiemachine op Glamping Farmcamps

Serieus goede koffie

Laurens van Hilst Karrewij, manager Operations bij FarmCamps, vult aan: “Op de Boerendag hebben we een Lavazza machine neergezet om onze boeren de koffie te laten proeven en de machine te testen. Daarna hebben we besloten om alle tenten te voorzien van deze koffiemachines. En daar hebben we geen spijt van! Via het bestelsysteem van Van Duijnen kopen de boeren zelf cupjes in voor de verkoop. De capsules die wij weggeven aan onze gasten, kopen wij zelf in bij Van Duijnen.

“De Lavazza machines zien er strak uit en de service van Van Duijnen is echt goed.”

Saskia: “Van Duijnen was serieus en oprecht in ons geïnteresseerd. We wilden goede koffie, betaalbare koffie én goede service. Alle drie de punten worden door Van Duijnen en Lavazza glansrijk ingevuld. We krijgen ook veel complimenten over de smaak van de koffie. Maar het allerbelangrijkste is dat de machine ‘hufterproof’ is. Het is mij opgevallen hoe dienstverlenend Van Duijnen daarbij was. Ze stelden voor om een duidelijke instructiesticker op de zijkant van de machine te plakken. En als er een storing is, dan wordt dit binnen 24 uur opgelost. Dat spreekt ons aan.”

Laurens: “De Lavazza machines zien er strak uit en de service van Van Duijnen is echt goed. De boer kan rechtstreeks contact opnemen met Van Duijnen als er een storing is. Ja, wij zijn heel blij met Van Duijnen en met accountmanager Lilian. Zij is ons centrale aanspreekpunt, dat werkt heel prettig.”

Wat gaat 2021 brengen voor FarmCamps?

Saskia: “Door corona wilde iedereen in 2020 in Nederland op vakantie. Dus wij hadden het drukker dan ooit! Veel nieuwe gasten hebben nu bij ons ervaren dat het in Nederland ook heel leuk kan zijn. Waarom twintig uur in de auto als je hier ook kunt genieten?”

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Koffiebonen Van Duijnen Koffie

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur