“Van Duijnen denkt goed met ons mee.”

Janssen de Jong Groep
Yvonne

“Max Havelaar koffie en het duurzame koffiemeubel sluiten aan op onze ambitie”

Het is alweer een paar jaar geleden dat verschillende bedrijven van Janssen de Jong Groep overgingen op Van Duijnen koffie.

Janssen de Jong Groep behoort tot de top 15 van bouwbedrijven in Nederland en omvat 32 zelfstandige bedrijven, verdeeld over 6 clusters. Gezamenlijk beschikken deze bedrijven over kennis en ervaring in de gehele vastgoedketen: nieuwbouw, onderhoud, restauratie & renovatie en herontwikkeling. Het motto van het bedrijf is ’let’s build happiness’. Dit betekent dat klantgeluk en medewerkersgeluk centraal staan. Daarnaast wil Janssen de Jong Groep een versnelling in de transitie naar een circulaire bouw- en vastgoedeconomie bewerkstelligen.

We spreken met Yvonne, medewerkster secretariaat. Yvonne is verantwoordelijk voor allerlei secretariële en facilitaire werkzaamheden, waarvan ook de koffievoorziening onderdeel uitmaakt.

Behoefte aan nieuwe koffievoorziening

Mark Brandenburg, Nationaal Accountmanager van Van Duijnen Koffie, nam een paar jaar geleden contact op met Yvonne. In die tijd was het kantoor in Son & Breugel net met een verbouwing bezig en op zoek naar een nieuwe koffievoorziening. Yvonne: “Toen heeft Van Duijnen een proefplaatsing gedaan en hebben we de medewerkers de koffie laten beoordelen. Zij moeten natuurlijk ook enthousiast zijn!”

duurzaam koffiemeubel bij receptie

De koffie werd als erg goed beoordeeld waarna snel besloten werd om in meerdere Janssen de Jong vestigingen de koffie van Van Duijnen te nemen.

Omdat het bedrijf zoveel waarde hecht aan duurzaamheid is voor Fairtrade/Max Havelaar koffie gekozen. Voor de vestiging in Son & Breugel werd als eerste bedrijf gekozen voor het duurzame koffiemeubel van Van Duijnen, die toen net was gelanceerd.

Max Havelaar koffie en het duurzame koffiemeubel

“Max Havelaar koffie en het duurzame koffiemeubel sluiten aan op onze ambitie om actief bij te dragen aan een duurzamere maatschappij. Voor ons was het prettig om hierin een gelijkgestemd bedrijf te vinden,” aldus Yvonne. Omdat de uitstraling ook belangrijk is, horen daar ook mooie koffieautomaten bij. “De Etna koffiemachines die we nu hebben, passen echt bij die uitstraling.”

Inmiddels staan op een aantal vestigingen de Etna Dorado espresso koffieautomaten. Op 1 bouwlocatie staat een Dorado instant machine. Daar is de snelheid van de koffie uitgifte belangrijk door de korte pauzes. Ook speelt het gemak van het schoonmaken van een instant machines een rol bij de keuze hiervoor.

Op de vraag wat nu doorslaggevend is geweest, geeft Yvonne het volgende aan:

“Niet alleen het product voldeed aan onze behoefte, ook het onderlinge contact met Mark verloopt heel prettig. En Van Duijnen denkt goed met ons mee.”

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur