Sport en recreatie Almere City koffiecorner met koffiemachines en benodigdheden Van Duijnen

“Businessclubleden en supporters in een vol Yanmar Stadion voorzien van heerlijke koffie.”

Almere City
Wouter Griekspoor

Van Duijnen trots op sponsorschap Almere City

Op vrijdag 20 september was het zover. De officiële kick-off van de samenwerking tussen Van Duijnen Koffie en Almere City. Jasper Sonneveld (commercieel directeur bij Van Duijnen) tekende samen met Wouter Griekspoor (commercieel manager Almere City) het sponsorcontract. Daarmee is Van Duijnen ‘Local Supporter’. En daar zijn we best een beetje trots op. Almere is bovendien ook al meer dan 20 jaar onze thuisbasis.

Wat biedt Van Duijnen de voetbalclub in Almere?

Als ‘Local Supporter’ hebben we in het Yanmar stadion een uniek koffieconcept op maat gerealiseerd. Dit koffieconcept bestaat uit zes opvallende espressoautomaten op verschillende plekken in het stadion inclusief een duurzaam koffiemeubel voor het bestuur van de Almeerse topclub. Wouter Griekspoor (commercieel manager Almere City) over de samenwerking met Van Duijnen: ‘Met van Duijnen Koffie binden we een schitterende Almeerse partij aan ons. Samen bouwen we aan de ambitie om op korte termijn de businessclubleden en supporters in een verbouwd en vol Yanmar Stadion voorzien van heerlijke koffie.’

Om de automaten in het stadion te integreren, zijn ze uitgevoerd in de rode huisstijlkleur van Almere City. Verder leverden wij gepersonaliseerde bekertjes en is Van Duijnen zichtbaar in en rondom de koffieautomaten en het stadion. Om het geheel af te maken, zijn de koffiecorners voorzien van luxe achterwanden die helemaal aansluiten bij onze huisstijl. Zakelijke bezoekers, staf en spelers genieten dus voortaan in het Yanmar stadion van de lekkerste Van Duijnen koffie en andere warme dranken.

Waarom Van Duijnen kiest voor Almere City

Jasper Sonneveld (commercieel directeur Van Duijnen) over de keuze voor Almere City als partner: ‘Als ‘Local Supporter’ zijn we er bij Van Duijnen trots op dat we deze ambitieuze voetbalclub (Eredivisie level) ondersteunen. Die mentaliteit is herkenbaar; ook wij zijn een ‘club met ambitie’. Maar dan op het gebied van de lekkerste koffie. Dat schept een band. Dus als onze koffie ook maar een beetje kan bijdragen aan het succes van Almere City, dan hebben we het goed gedaan.’

Succesvol en ambitieus

Als businesspartner zijn wij vanzelfsprekend ook lid van de businessclub van Almere City. Een mooie gelegenheid om samen met klanten een clubwedstrijd bij te wonen. En om kennis te maken met andere ondernemers uit de regio. Deze bijeenkomsten hebben een prettige, informele opzet, precies zoals Van Duijnen zelf. En wil je zelf genieten van een lekker vers kopje Van Duijnen koffie? Onze koffieautomaten vind je in de hoofdbar, de spelerslounge, bestuurskamer en in de ‘keet’ voor de supporters.

Als trotse ‘Local Supporter’ wensen we alle spelers en staf van Almere City een succesvol seizoen vol overwinningen! En tussen al deze sportieve en ambitieuze prestaties door scoren we een lekkere kop Van Duijnen koffie.

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur