koffie bij Van Duijnen

“Ik ben ervan overtuigd dat ons team zal genieten van de heerlijke koffie uit de Van Duijnen koffieautomaten!”

JTEKT Europe Bearings
Fatiha Msallak

Zo kies je de koffievoorziening die past bij jouw organisatie

“Bij JTEKT waren onze koffie automaten van de vorige leverancier nodig aan vervanging toe. Er waren veel storingen, maar het contract liep nog tot januari 2017. Uit het verleden konden zowel ik als de collega’s van het Warehouse zich nog de positieve ervaringen met de Van Duijnen koffieautomaten herinneren. Daarop is besloten om een aantal partijen uit te nodigen om een offerte uit te brengen. Ook onze huidige leverancier hebben de kans gegeven om met een nieuw voorstel te komen. En Van Duijnen hebben we zelf benaderd. Na het vergelijken van de offertes bleef uiteindelijk Van Duijnen over met één andere partij. Tijd dus voor een proefplaatsing waarbij de collega’s zelf de verschillen tussen de automaten en koffieblends kunnen ervaren.

Een goede proef(plaatsing)

Bij de accountmanager vanuit Van Duijnen (Tim Bakvis) heb ik aangegeven dat degene die als eerste zou arriveren de koffieautomaat in de kantine mocht neerzetten. Belangrijk, want hier komen toch de meeste medewerkers. Dat liet Tim zich geen twee keer zeggen; ik geloof dat de automaat er de volgende dag al stond. Bij de andere partij kwam de machine pas een paar dagen later. Tim was vervolgens bijna dagelijks bij ons in de kantine te vinden om bijvoorbeeld tijdens de pauze ook rechtstreeks naar de ervaringen van de collega’s over de koffie te luisteren. Toen hij ontdekte dat sommige collega’s de cappuccino van de concurrent beter vonden smaken ondernam hij direct actie. Vanaf dat moment deed Tim er samen met de monteur alles aan om ook voor hen de smaak van de cappuccino te verbeteren. Na wat aanpassingen konden alle koffieliefhebbers nu genieten van een lekkere cappuccino. Medewerkers tevreden en Tim ook tevreden. Bovendien kent bijna iedereen in de organisatie Tim nu bij naam want hij was zo vaak aanwezig dat het leek alsof hij gewoon een collega was.

Uiteindelijk heeft het personeel een keuze gemaakt uit de twee automaten. En de uitslag was duidelijk: de overgrote meerderheid koos Van Duijnen als winnaar van de proefplaatsing. We kijken erg uit naar de samenwerking en ik ben ervan overtuigd dat ons team de komende tijd kan genieten van de heerlijke koffie uit de Van Duijnen koffieautomaten!”
Fatiha Msallak, Management Assistant General Affairs – JTEKT Europe Bearings

jtekt-foto

Het team van JTEKT verantwoordelijk voor het kiezen van de nieuwe koffieleverancier

 

Lees ook de volgende klantverhalen

Over Van Duijnen

Meer dan 80 jaar geleden haalde Van Duijnen als een van de eerste ondernemers een koffieautomaat naar Nederland. Wat was zijn doel? Eenvoudig goede koffie voor op het werk. Ruim 80 jaar later is dat nog niet veranderd. Wij willen jou zorgeloos laten genieten van de lekkerste koffie(variaties) en overige getapte dranken. Dat doen we door de juiste combinatie van vakmanschap, innovatie, passie en verantwoord ondernemen.

Koffiebonen Van Duijnen Koffie

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur