Service contracten

Servicecontract: altijd koffie

Voor de lekkerste koffie heb je niet alleen goede koffie nodig. Het onderhoud en de service aan de machine zijn misschien wel de belangrijkste factoren. Daarom bieden wij twee servicevormen aan. In allebei de gevallen geldt in ieder geval, geen verrassingen achteraf.

Preventief onderhoud & verhelpen storingen

Alle kosten inbegrepen

Inclusief NEN-3140 keuring

Verse Van Duijnen koffie

Altijd zorgeloos lekkere koffie

Voor de perfecte kop koffie heb je niet alleen goede koffie nodig. Ook de maling, machine en vooral de monteurs hebben invloed op smaak en kwaliteit. Het perfect op elkaar afstemmen van deze onderdelen vormt al jaren de basis van ons vakmanschap. Dankzij deze kennis en ervaring profiteren jullie elke dag van de beste kwaliteit en service. En de lekkerste koffie natuurlijk.

Wist je bijvoorbeeld dat ons preventief onderhoud zo goed is dat wij vaak de vraag krijgen hoe het kan dat de automaten weinig tot niet storen?

Service altijd goed geregeld

We bieden jullie altijd een passende technische service. Zo houden we jullie koffie-, water- en vendingautomaten in optimale conditie. Wil je volledige ontzorging? Dan schakelen we Meneer Van Duijnen voor je in. Kiezen voor onze service betekent altijd:

  • Preventief onderhoud
  • Voorrijkosten, arbeidsloon en vervangende onderdelen inbegrepen
  • NEN-3140 keuring
service contracten

Excellent of Premium?

Je kunt de keuze goed laten aansluiten op jullie behoeften. Onze Excellent service biedt alles wat je nodig hebt met 1 dag responstijd. Handig als je bijvoorbeeld meerdere automaten in het pand hebt staan.

Wil je de snelste service als er storing is, omdat je echt niet zonder koffie kan (en dat begrijpen we)? Kies dan voor ons Premium servicepakket. Dan zijn we binnen een halve dag al bij jullie om het probleem op te lossen.

Deze bedrijven drinken al Van Duijnen koffie

Logo Reimert witte achtergrond
Logo gemeente Almere
Logo Antalis in kleur

Bekijk ook deze diensten

Meneer Van Duijnen

Aangenaam, ik ben Meneer Van Duijnen. Mijn passie: jouw koffievoorziening, altijd goed geregeld.

Full Operating

Puur gemak. Dagelijks jouw koffievoorziening schoon, bijgevuld en de omgeving weer netjes.

Werknemer Upzwam bakfiets voor kantoor Van Duijnen in Almere

Circulair koffiedik

Maak koffie drinken circulair, laat koffiedik ophalen. Het is geen afval, het is een grondstof!