creamer en suikersticks

Smaakmakerspakket

Deel dit bericht

Speciaal voor jou hebben we nu het Smaakmakerspakket samengesteld. De naam zegt het eigenlijk al hier zit alles in om jouw Van Duijnen kopje koffie nog meer op smaak te brengen met een suikertje, creamer of onze Van Duijnen koekjes.

Ook de thee liefhebbers blijven niet achter want daarvoor hebben we onze heerlijke Fairtrade Tea of Life assortidoos toegevoegd. Hiermee kan je gemakkelijk kennis maken met 12 verschillende thee variaties. Altijd fijn om een keer te proberen voor een scherp prijsje om zo de favorieten van jouw en je collega’s inzichtelijk te krijgen voor je volgende bestelling.

Daar hoort een koekje bij. In het smaakmakers pakket hebben we onze lekkere koekjes toegevoegd! Dit biedt een heerlijke diversiteit aan verschillende smaken, lekker knapperig en zo maak je het uitserveren van een kopje koffie aan klanten en collega’s nog leuker.

Met het smaakmakers pakket maak je gemakkelijk kennis met een aantal Van Duijnen producten voor een scherp prijsje. Daarnaast maak je in een keer je Van Duijnen koffie assortiment compleet. Het smaakmakers pakket bevat suikersticks, creamersticks, candarel, koekjes, houten roerstaafjes en de Tea of Life assortidoos. Naast een compleet assortiment is het gemakkelijk om al je producten bij 1 leverancier te bestellen en heb je alles rondom je kopje koffie mooi in dezelfde stijl van suikerzakje tot koekje.

Wil jij ook een smaakmakers pakket proberen? Neem dan nu contact met ons op via 036 – 53 87 910 of stuur een mail naar aanvraag@vanduijnen.nl en wij regelen de rest!

We wensen je veel koffieplezier en alvast een fijne zomerperiode!

Team Van Duijnen

 

*Actievoorwaarden:
– De actie ‘Smaakmakerspakket’ loopt tot 1 september 2018
– Bestellen kan alleen per e-mail via aanvraag@vanduijnen.nl of telefonisch (036 – 53 87 910)
– Het pakket mag eenmalig worden afgenomen

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…