Hero Rick Hekker

Collega Rick Hekker aan het woord

Deel dit bericht

Rick Hekker – teamleider Full Operating

Rick Hekker is teamleider Full Operating bij Van Duijnen.

Mijn belangrijkste taak is het motiveren en enthousiasmeren van de operators en medewerkers van Van Duijnen die regelmatig bij klanten over de vloer komen.

Inmiddels werk ik al dertig jaar bij Van Duijnen en ik heb door de jaren heen verschillende jobs mogen doen. Zo was ik onder andere planner koffie, teamleider binnendienst, technische dienst en verkoop binnendienst koffie.

Alle functies die ik heb gehad bij Van Duijnen hebben veel diversiteit in werkzaamheden, dat maakt het werk extra leuk.

Als mensen uitspreken happy te zijn met het werk van de operator en als klanten willen verlengen omdat ze blij zijn met Van Duijnen, dan word  ik daar blij van.

Mijn tip voor klanten met een koffie automaat is: sluit een operating contract af bij Van Duijnen. Dan zorgen wij ervoor dat de automaten er altijd tiptop bijstaan, zodat jij kan genieten van een goede kop koffie.

Rick Hekker
Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…