Tien brandende vragen aan… Iwan Broekhuis van Valspar BV

  1. Home
  2. |
  3. Op de koffie bij
  4. |
  5. |
  6. Tien brandende vragen aan… Iwan Broekhuis van Valspar BV

logo-valspar-small

In de rubriek ‘tien brandende vragen aan…’ spreken we Van Duijnen koffieliefhebbers over ondernemerschap, duurzaamheid en bijzondere koffieherinneringen. Wie zijn zij, hoe ziet hun favoriete ‘bakkie’ er uit en welke leuke momenten hebben zij meegemaakt bij de koffieautomaat?

1.       Hoe wil jouw bedrijf zich profileren?

Door de beste en veiligste productleverancier van autolakken te zijn.

2.       Met welke drie woorden zou je jezelf omschrijven?

Vlotte – goed uitziende – jongeman.

3.       Wat betekent duurzaam ondernemerschap voor jou?

Kwaliteitsproducten en -materialen gebruiken die op milieuvriendelijke wijze zijn gemaakt en minder belastend zijn.

4.       Hoe ziet jouw favoriete koffie er uit?

Een cappuccino, eventueel met een beetje karamel en slagroom.

5.       Hoeveel tijd per dag breng jij bij het koffieapparaat door?

Dat ligt eraan, want ik wil ook nog wel eens een kleine storing of verstopping verhelpen. Maar gebaseerd op alleen koffie halen: circa drie minuten per dag.

6.       Wat is je allereerste koffie-herinnering?

Dat was Irish Coffee, proeven van mijn vader vroeger als kind, en daarna tijdens mijn Mariniersopleiding in het veld verplicht koffie drinken

7.       Met wie zou jij weleens een praatje willen maken bij de koffieautomaat?

Met Mark Rutte,  maar hier droom ik niet van….

8.       “Als ik aan koffie denk, dan denk ik aan… … “

Dat het een lekker bakkie moet zijn en …als het maar niet te slap is.

9.       Wat mij wel eens is overkomen bij een koffieautomaat.

Verkeerde product gekozen, bekertjes die omvallen of overlopen etc… Maar nog geen leuke anekdotes. Tenminste niet die ik me kan herinneren.

10.   Hoe belangrijk is koffie voor jou voor een goede werksfeer (en waarom?)

Een goed koffieproduct wil nog niet zeggen dat het automatisch ook een lekker kopje koffie wordt. Het gaat om het hele (zet)proces en smaakbeleving. Wanneer je dit in balans hebt, zullen mensen tevreden zijn en draagt dit bij aan een goede werksfeer. Het is dus belangrijk om ervoor te zorgen, zeker binnen de Nederlandse werkcultuur, dat deze ‘bijna eerste levensbehoefte goed geregeld is.

Meer zoals dit

Menu