Van Duijnen Groep neemt Horecatechniek Nederland over

  1. Home
  2. Koffienieuws
  3. Van Duijnen Groep neemt Horecatechniek Nederland over
Deel dit bericht

De overname van de specialist in horecatechniek op en onder de bar past volgens Paul Kragten, directeur en eigenaar van Van Duijnen BV, perfect in de strategie van VDHS. De overname maakt van Van Duijnen Horeca Service een full service aanbieder voor horecaondernemers die maximaal rendement uit hun barinrichting willen halen. Kragten: “Horecatechniek Nederland heeft net als Van Duijnen een goede reputatie en een hoge servicegraad. Onze klanten, verspreid over heel Nederland, zijn vooruitstrevende horecaondernemers met een visie. Daar heb je een innovatieve business partner voor nodig. Een specialist die adviseert en realiseert. Met maatwerk oplossingen die passen bij de klant en rekening houden met de fysieke ruimte en alle andere wensen. Onze klanten zullen zeker voordeel hebben van deze overname. Onder meer door uitbreiding van het commerciële team en onze productenlijn. Kortom, Horecatechniek Nederland draagt bij aan onze ambitie om Nederlandse horecaondernemers maximaal rendement uit hun bar te laten halen.”

Opening Inspirium Amsterdam

Horecatechniek Nederland is een van de negentien partners van het recentelijk verbouwde Inspirium Amsterdam (tot voor kort ‘Horecawerf Amsterdam Noord’ genaamd). Dit vernieuwde concept en gebouw zal in de week van 2 tot en met 6 december 2019 feestelijk worden geopend. De Grand Opening vindt plaats op woensdag 27 november a.s. Initiatiefnemer en voormalig eigenaar Horecatechniek Nederland, Wim Klaasen: “Een mooier moment om mijn bedrijf over te dragen dan met de Grand Opening is er niet. Met een historie van meer veertig jaar in de Nederlandse horecamarkt breekt nu een nieuwe fase aan voor Horecatechniek Nederland. Ik heb er het volste vertrouwen in dat de horecaondernemer ook in de toekomst dit bedrijf weet te vinden.”

In het Inspirium gebouw bevindt zich ook de showroom (65m2) van Horecatechniek Nederland. Hier staan onder meer voorbeelden van een baropstelling, koelbuffetten en tapkranen. Van Duijnen Horeca Service zal vanaf 28 november in deze showroom een aantal innovatieve producten aan de markt presenteren, waaronder een nieuwe bar met tapautomatisering, het smart online tapregistratiesysteem DashBar en een zelftapwand en zelftaptafel met cashless betaalunit (nieuw in de branche!).

Kom naar de openingsweek in het vernieuwde Inspirium

In de week van 2 tot 6 december nodigen wij je van harte uit voor een bezoek aan het geheel vernieuwde Inspirium en onze showroom. De deuren staan open! Loop binnen op een van deze dagen, je bent van harte welkom tussen 10 en 17 uur. Wil je er zeker van zijn dat je niets mist? Laat ons dan even van tevoren weten wanneer je langskomt. Dan maken wij tijd vrij voor een uitgebreide rondleiding. Een mailtje sturen naar info@horecatechnieknederland.nl is voldoende.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Menu