Water op kantoor

Nu gratis 5 Bo Bottle waterflessen t.w.v. € 75,-

Verfrissend water op kantoor

De koffiehoek neemt bij veel bedrijven een belangrijke plek in. Het is een ontmoetingsplaats om bij te praten met collega’s, even te ontspannen na het halen van een deadline of juist de espresso die je ‘s ochtends vroeg op gang helpt. Maar alleen een automaat voor koffie en thee is tegenwoordig niet meer genoeg. Medewerkers stellen steeds hogere eisen aan de koffiecorner. Deze moet bij voorkeur ook voorzien zijn van een waterautomaat.  Een automaat die lekker verfrissend water geeft. Gefilterd, plat of bruisend. Zo laat je jouw collega’s kennismaken met allerlei soorten getapte dranken op het werk en is er voor ieder wat wils.

Profiteer nu tijdelijk van onze actie!

Ben je toe aan een nieuwe koffievoorziening en wil je ook meteen de praktische Borg & Overström E4 waterautomaat op kantoor zodat je heerlijk koud, bruisend of heet water voor thee kan drinken? Of de stoere KRNWTR? Profiteer dan nu van onze OP = OP actie. Bij aankoop van een waterautomaat ontvang je nu gratis 5 waterflessen van Bo Bottles t.w.v. € 75,-

* genoemde prijzen zijn excl. BTW en eventuele kortingen.

Borg & Overström E4

Altijd vers getapt water

Echte dorst lessen doe je met een verfrissend glas water. De Borg & Overström E4 is met zijn compacte formaat en grote capaciteit overal inzetbaar, van boardroom tot sporthal. Met een strak design een uitnodigende en ‘coole’ oplossing voor iedereen!

• Diverse uitvoeringen mogelijk, ook met bruisend en/of heet water
• Voorzien van een waterfilter voor gezuiverd water
• Compact ontwerp, hoge capaciteit
• Leverbaar als table top model of met onderzetkast

Al vanaf €1039,-*

Al vanaf €2.700,-*

KRNWTR

Stoere watertap voor op kantoor

Echte dorst lessen doe je met een verfrissend glas water. De stoere watertap van KRNWTR is al snel een eyecatcher in de ruimte met een hoge funfactor. Zelf water tappen en binnen een paar seconden heerlijk koud of bruisend water. Genieten!

• Gekoeld, gefilterd water en de mogelijkheid voor bruisend water
• Voorzien van een waterfilter voor gezuiverd water
• Stoer design, van bamboe een staal
• Under counter oplossing

Quooker

Instant kokend heet water

Wie kent hem niet? Quooker, de kraan die alles kan! Met een Quooker op kantoor, heb je altijd kokend en nu ook koel bruisend en gefilterd water bij de hand. Kant en klaar water met een gemakkelijke draai aan de knop. Veilig, zuinig en multi-inzetbaar.

• Echt kokend water, direct beschikbaar
• Voorzien van een waterfilter voor gezuiverd water
• Water-, tijd- en ruimtebesparend
• Veilig, o.a. door een niet massieve waterstaal

Al vanaf €1.319,-*

Ontvang tijdelijk 5 waterflessen t.w.v. €75 cadeau!

Ben jij overtuigd van de voordelen van de moderne koffiehoek voor jouw organisatie? Dan hebben wij goed nieuws! Bij aanschaf van één van onze waterautomaten ontvang je nu 5 Bo Bottles waterflessen gratis t.w.v. €75. Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op zodat je jouw automaat én waterpakket snel in huis hebt.

Kennismaken met water op werk?

Naam(Vereist)
Je persoonsgegevens gebruiken wij alleen voor het gevraagde contact. Lees onze privacy verklaring voor meer informatie.
Nieuwsbrief