welk koffie- of waterautomaat het best past in jouw kantoor

Welke koffie- of waterautomaat het beste past in jouw kantoor

Deel dit bericht

Waterautomaten

Je lijf bestaat voor 50-75 procent uit water. Je brein bestaat voor wel 85 procent uit water en is afhankelijk van een constante watertoevoer om te kunnen functioneren. Wanneer je brein al 2 procent te weinig water binnen krijgt, verliest het zijn alertheid en focus. Omdat je goed moet blijven drinken hebben wij bij Van Duijnen de beste verkochte waterautomaten maar ook koffieautomaten voor jou op een rijtje gezet.

B&O B4: de alleskunner

Ben jij op zoek naar een waterautomaat die alles kan? Koud, heet of bruisend water? Met de multifunctionele B4 waterkoeler van Borg & Overström haalt je een alleskunner in huis. Dit model levert het jou allemaal. Door het waterfilter is het water altijd gezuiverd voordat je het drinkt. Deze watertap is leverbaar als table top model of met onderzetkast. Geschikt voor elke ruimte.

KRNWTR: de stijlvolle watertap

Wil jij een stijlvolle watertap op kantoor hebben staan met een uitstraling? Dan is de KRNWTR-tap voor jou de ideale match. Met deze tap ontvang je bezoek in stijl en biedt ze een heerlijk glas water aan. Je haalt de hendel over en je geniet van koud of bruisend water op het werk. Daarnaast is het een duurzame keuze om gebruik te maken van een KRNWTR-tap. Je hebt geen inkoop van flessenwater of opslag hiervan nodig. Het water is continu direct beschikbaar.

 

 

 

 

Quooker: direct kokend water

Drink jij vaak thee, of wil je een mooie waterkraan met snel kokend water? Dan is de Quooker de ideale waterkraan als het gaat om kokend water, Het kokend water is namelijk direct beschikbaar. Natuurlijk is kokend water niet het enige wat de Quooker kan, gekoeld en bruisend water levert hij ook snel zonder problemen. Dit is allemaal te regelen met een gemakkelijke draai aan de knop. Veilig, zuinig en multifunctioneel. De Quooker bespaard water, tijd en ruimte. Wie wil dat nou niet?

Als jij nu een van deze waterautomaten besteld ontvang je tijdelijk een waterpakket t.w.v. €100 cadeau! Kijk op deze pagina voor de actie voorwaarden.

Koffieautomaten voor de boardroom

Lavazza Cups

Je hebt al een aantal prachtige koffiemachines op kantoor, maar je zoekt nog een machine die qua uitstraling en capaciteit past in je boardroom of receptieomgeving. Dan zijn de Lavazza cupmachines de perfecte oplossing.

Lavazza koffie voor in de boardroom of receptie

Zoek jij een automaat voor in de boardroom, receptie, ontvangstruimte of winkel? Deze Lavazza koffieautomaat is daar uitermate geschikt voor. Ook als je houd van koffie met verse melkvariaties biedt deze automaat je 8 verschillende dranken aan. Door de handige touch gebruikersinterface kan je zelf makkelijk kiezen welke koffie soort je wilt, of natuurlijk gewoon heet water voor je kopje thee! Je kan binnen 30 seconden genieten van een lekker bak koffie of thee! De automaat is geschikt tot ongeveer 25 personen.

Lavazza automaat voor de kleine ruimte

Wil jij je wachtende klanten snel een lekkere kop koffie aanbieden? Dan is deze Lavazza automaat de perfecte oplossing voor jou. Door het compacte design kan je deze automaat overal neerzetten en kunnen jouw klanten direct genieten van Lavazza koffie. Makkelijk en snel te installeren en geschikt voor ongeveer 10 personen.

LB Classy Compact

Bonenkoffie

De Nederlandse werknemer stelt steeds hogere eisen aan de kwaliteit van koffie op het werk. Een van de redenen hiervoor is dat jij thuis en in de horeca steeds betere koffie gewend bent en daardoor ook kritischer wordt op de smaak en de beleving van de koffie op het werk. Daarom is espressokoffie voor jou de lekkerste keus.

Kalea Plus: breed aanbod met verse melk

Opzoek naar een koffiebonenautomaat met een breed aanbod in verse melk variaties? De Kalea Plus is dan voor jou de oplossing. Van Latte Macchiato tot café au lait, deze koffieautomaat biedt het allemaal. Door het makkelijk te gebruiken touchscreen keuzen menu staat jouw favoriete kopje koffie binnen 30 seconde voor je klaar. Ook heb je door het volautomatische reinigingsprogramma geen omkijken meer naar deze automaat. Deze automaat is geschikt tot 50 personen.

De grote jongen: Neo

Neo Bonen: lekkere bonenkoffie voor de grote bedrijven

Wil je een goede koffiebonenautomaat voor op een grote afdeling of bedrijf? Dan is de Neo Espresso voor jou de beste keuze. Met een groot aanbod van versgemalen koffie, heb je binnen 30 seconden een heerlijke kop koffie klaar staan. Je kan zelf kiezen hoe sterk je de koffie wilt hebben, wel zo makkelijk. Omdat deze automaat geschikt is voor een groot bedrijf of afdeling kan het wel is voorkomen dat je een kan koffie wilt meenemen voor je collega’s. Ook dat kan met deze automaat, dan heb je toch een streepje voor als je langs komt met koffie bij je collega’s.

Neo Instant: snel je koffie klaar voor in de kantine

Heb je een koffieautomaat nodig in een grote kantine waar de koffie snel klaar met staan? De Neo Instant koffieautomaat past dan het beste in jouw kantine. Binnen 10 seconden staat de koffie voor je klaar en het biedt dezelfde voordelen als zijn broertje die hierboven genoemd is met bonenkoffie.

 

Dorado Espresso: beste in zijn klasse

Over de Dorado Smart Touch hebben wij een uitgebreide blog geschreven. Voor meer informatie kijk dan hier!

Altijd snel en verse koffie beschikbaar

Op zoek naar een koffieautomaat die altijd snel en verse koffiezet? De Dorado Medium is dan geschikt voor jou. Met 10 verschillende soorten koffie is er keuze genoeg. Binnen 10 seconden staat er verse koffie voor je klaar en door het volautomatische reinigingsprogramma hoef je de leidingen ook niet meer zelf schoon te maken. Wel zo handig.

Van Duijnen biedt jou veel verschillende koffieautomaten aan. De koffieautomaten hierboven zijn onze hardlopers die waarschijnlijk het beste bij jou passen. Op pagina automaten kan je al onze automaten bekijken. Heb je nog vragen over de koffie- of waterautomaten? Dan kan je ons ook natuurlijk bellen (036 – 538 78 21) of vrijblijvend een afspraak maken met een van onze accountmanagers.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…