medewerkers drinken koffie in de koffiehoek

Zo belangrijk is goede koffie op het werk

Deel dit bericht

Bij Van Duijnen Koffie zien we al langer de behoefte aan meer variatie in koffiesmaken. Onze koffieautomaten bieden dan ook een veelheid aan warme dranken, en de machines worden altijd handmatig ingesteld op de persoonlijke smaakvoorkeur van je bedrijf. Tot grote tevredenheid van onze klanten, kunnen we wel zeggen. Want die zien ook steeds meer het belang van goede koffie op het werk.

Sociale ontmoetingsplek

Voor Mazars is koffie met de plaatsing van de nieuwe automaten door Van Duijnen, ook in sociaal opzicht belangrijker geworden. Karin van Ooi van Mazars: “Ons kantoor in Breda is eigenlijk een ontmoetingsplek voor iedereen. Er komen de hele dag door klanten en andere bezoekers langs. Die pakken zelf koffie, en blijven vaak even staan om te praten. Van Duijnen heeft goed meegedacht om tegemoet te komen aan onze wensen. En de koffievoorziening is geheel aangepast aan de omgeving waarin de automaten worden gebruikt. Het ziet er zeer professioneel en uitnodigend uit. Net als onze dienstverlening!”

Veel variatie

Rond de koffieautomaat worden heel wat informele contacten gelegd. Je maakt een praatje, leert collega’s kennen en blijft op de hoogte van allerlei zaken. Wouter Jongerius van Zorg en Zekerheid weet daar alles van. “Wij hebben in ons pand totaal veertien grote koffieautomaten van Van Duijnen staan, verspreid over zes verdiepingen. Het zijn automaten waar alles in zit, allerlei soorten en smaken koffie, maar ook thee en chocolademelk. Collega’s staan bij het apparaat altijd gezellig uit het raam te kijken, maken een praatje. Ze vinden het helemaal niet erg om even op hun koffie te wachten. Ze willen toch graag het geluid horen van de koffiebonen die vers worden gemalen. En het geeft je even tijd voor een gesprekje.”

Welke automaat waar?

Welke koffieautomaat het beste is voor jouw bedrijf of instelling, hangt van veel factoren af. In de productie en industrie moet je vooral snel koffie kunnen tappen, zonder wachttijd, terwijl je in een vergaderomgeving liever niet continu het lawaai van het malen van bonen wilt horen. En dan hebben we het nog niet eens over smaak. Dat is natuurlijk het allerbelangrijkste. Bij Van Duijnen weten we wat er allemaal bij komt kijken om medewerkers en relaties naar volle tevredenheid te laten genieten van koffie en thee op het werk. Dat is ons vak, al 75 jaar.

Wil je meer weten over de vele mogelijkheden die wij te bieden hebben? We nodigen je graag uit om dit eens vrijblijvend te bespreken. Bij een goede kop koffie natuurlijk.

Deel dit bericht

Op de hoogte blijven?

Volg ons via Linkedin en meld je aan voor de nieuwsbrief.

LinkedIn

Meer zoals dit

Vegan producten
Koffienieuws

Vegan alternatieven

Steeds meer mensen kiezen voor plantaardige alternatieven voor melk, om diverse redenen zoals gezondheid, klimaatimpact…