Koffie met suiker alstublieft

Suiker, voor wie zijn koffie graag net iets zoeter drinkt. Kies je voor de handige en ook nog eens hygiënische suikersticks, rechtstreeks uit de dispenser box? Eventueel van rietsuiker? Wij hebben diverse suikerzakjes in ons assortiment. En ben je bewust bezig met calorieën? Dan zijn onze sticks met zoetstof de oplossing.

Kies je liever klontjes? De Van Gilse suikerklontjes zijn al sinds 1882 een succes!

koffie met suiker en creamer

Suikersticks

Een mooie suikerdispenser maakt de koffiecorner helemaal af. Al onze suikersticks zijn gevuld met de lekkerste suiker. Hygiënisch per stuk verpakt en handig omdat je zelf kunt doseren. Wij hebben suikersticks van Van Duijnen, Lavazza en Nestlé in ons assortiment, zodat het altijd aansluit op jouw favoriete merk.

Van Duijnen suiker
Nescafé suikersticks

BioBiet suikersticks

Suiker uit de wortel van 100% biologische suikerbieten. Suikerbieten worden verbouwd in koudere klimaten dan rietsuiker. Hierdoor wordt de suikerbiet dichterbij ingekocht, is er minder transport nodig en is deze suiker duurzamer door minder CO2-uitstoot dan rietsuiker. Bovendien is bietsuiker wat lichter van kleur.

Zoetjes

Bewust op zoek naar een alternatief voor suiker in je koffie? Met de Candarelsticks van Van Duijnen zit je goed! Beschikbaar in hygiënisch per dosering verpakte zakjes van 1 gram, wat neer komt op twee suikerklontjes. Wil je het iets minder zoet? Dan doe je er gewoon wat minder in. Lekker eenvoudig, omdat de sticks goed te doseren zijn.

Candaral zoetstof despenser
Van Duijnen zoetstof candarel
van gilse suikerklontjes

Suikerklontjes

Suikerklontjes van eigen bodem! De Van Gilse suikerklontjes komen van Hollandse suikerbieten en worden verwerkt in de eigen fabrieken in Nederland. Ze lossen snel op en geven jouw drankje die heerlijke zoete smaak. Niet voor niets het meest bekende suikerklontje van Nederland.