koffiemachines met koffiebonenzak

Espresso

Haal de geur van koffiebonen nu naar je werkplek

De heerlijke geur van gemalen koffiebonen uit de koffiebonen automaat, een betere start van je kantoor dag kunnen wij niet bedenken. Een goede koffiebonenmachine is onmisbaar op de werkvloer. Want zeg nou eerlijk, wie start zijn dag niet graag met verse koffie, vol van smaak? Niet alleen de stimulerende werking, maar ook de heerlijke smaak geeft perfect weer hoe je dag hoort te starten.

Van Duijnen biedt de veelzijdige koffiebonenmachine die je altijd al had willen hebben. Het laatste puzzelstukje voor het bespreken van de dag op het meest geschikte moment: coffee time.

Verfijn je selectie

Filter producten
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel
Herstel

Professioneel en veelzijdig koffiedrinken

Een professionele koffiebonenmachine moet voorzien zijn van genoeg functies om de wensen van zowel collega’s als klanten te kunnen behagen. Wij vertalen dit in onze zakelijke dienstverlening die garant staat voor koffiebonen op kantoor die niet alleen voor een heerlijke geur zorgen, maar ook zeer goed smaken. Duurzame koffie met een unieke smaak, dat is oprechte koffie voor een professionele omgeving waar hard gewerkt wordt, klanten koning zijn en je werknemers met een goede bak koffie voorziet van extra werkgeluk.

verse koffiebonen worden gestort om te drogen

75+

Jaar passie voor koffie

Koffiemachine kopen, huren of leasen?

Koffiemachine kopen

Een eenmalige investering. En jij bent meteen eigenaar van de koffieautomaat. Lees meer>>

Koffiemachine huren

Spreiding van de kosten over een langere termijn. Totale ontzorging voor een vast maandbedrag. Leverancier blijft eigenaar. Lees meer>>

Koffiemachine leasen

Spreiding van de kosten over een langere termijn. Mogelijkheid om de automaat na contract over te nemen. Lees meer>>

Onze merken

Van Duijnen Logo Group 62
Nestle Logo
Logo Lavazza Torino Italia

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Zo werkt jouw koffiebonenmachine

De professionele koffiebonenmachine is slim, eenvoudig te bedienen en van alle gemakken voorzien. Onze machines zijn volledig automatisch en maken de lekkerste bonenkoffie. De bonen worden na slechts een druk op de knop gemalen, waarbij die heerlijke geur van verse koffiebonen optimaal vrijkomt. Vervolgens wordt precies de juiste afmeting bereidt voor jouw espresso, cappuccino of reguliere koffie en geniet je binnen no time van een smaakvol kopje koffie.

Voor iedere werkplek de ideale koffiebonenmachine

Onze koffiebonen automaat is zeer veelzijdig en heel makkelijk te installeren. Ze komen eigenlijk overal tot hun recht. Of je nu werkt in een bouwkeet, de horeca, de hospitality of op kantoor. Vrijwel geen enkele werkplek is compleet zonder goede koffie. Op iedere werkplek staan werknemers en klanten vanaf de ochtend al paraat bij de koffiebonenautomaat. Daarom hebben wij multifunctionele koffiebonenmachines in ons aanbod die deze vraag beantwoorden voor iedere branche.

Koffiebonen espresso’s; de beste smaak

Met onze koffiebonen zet je de lekkerste espresso’s. De pure, smaakvolle en kleine bakjes koffie die als ultieme start van de dag fungeren. Je maakt er menig koffieliefhebber gelukkig mee. De smaak van versgemalen bonen en de heerlijke geur zorgen voor een unieke smaakbeleving in slechts een klein kopje. Onze koffiebonenmachines zorgen ervoor dat iedere druk op de knop de espresso maakt die je niet alleen zelf het liefst drinkt, maar één die je graag aan je klanten voorschotelt. Je bestelt eenvoudig een espressoapparaat met koffiebonen op maat bij Van Duijnen.

Verse koffiebonen op kantoor

Naast de diverse koffieautomaten leveren we ook de lekkerste koffiebonen op kantoor. Deze zijn te bestellen in diverse smaken, van zacht tot sterk. Koffiebonen geven koffie een extra dimensie door de heerlijke geur die weer zorgt voor een intensere smaakbeleving. Dit resulteert natuurlijk in puur koffiegenot voor de echte liefhebber. Een mooie toevoeging aan het werkgeluk van werkgevers en werknemers, maar ook een extra visitekaartje voor businesspartners, klanten en bezoekers van je kantoorpand.

Duurzaam en gezond

Van Duijnen is al geruime tijd duurzaam op weg, waarbij we bewuste keuzes hebben gemaakt in de selectie van onze koffie en de verkoop van diverse koffiebonenautomaten. Zo realiseren we met de auto’s uit ons wagenpark een lage CO2-uitstoot. Daarnaast vinden we het erg belangrijk ons te realiseren wat er allemaal bij kan dragen aan gezondheid op de werkvloer. Uit veel gesprekken kwam naar voren dat goede, smaakvolle koffie en een enige diversiteit daarin belangrijk zijn voor veel bedrijven. Hier spelen we tot op de dag van vandaag nog steeds op in.

Ook koffiebonen op kantoor? Neem vandaag nog contact op

Benieuwd welke koffiebonenautomaat het beste past bij jouw werkomgeving? Wij geven graag advies. Vul ons contactformulier in of neem telefonisch contact op met ons via 036 – 53 87 878.