Koffiebonen versgemalen

Instant

Onze instant koffies

Wat is instant koffie? Instant koffie is overheerlijke, snelle koffie die na het zetten is gevries- of gesproeidroogd. Hoge kwaliteit, eerlijke prijs, (h)eerlijke koffie. Lekker snel genieten van een goede kop koffie kan nu met de instant koffies van Van Duijnen of Nestlé. Wat je ook kiest, je weet dat je goed zit zodra je het proeft.

Verfijn je selectie

Filter product
Reset
Reset
Reset

Snel, sneller, snelst

Eén ding wat zeker is, is dat je met instantkoffie de snelste kop koffie zet als je kijkt naar het bovengenoemde lijstje. Tijdbesparende koffie, binnen no-time gezet en ook nog eens (h)eerlijk van smaak. Hoewel sommigen bij instantkoffie voor een automaat niet gelijk denken aan de ‘lekkerste’ koffiesoort, bewijzen wij je toch het tegendeel. De instant varianten van Van Duijnen en Nestlé zijn namelijk nu smaakvoller en sneller dan ooit! Zo zet je al binnen 10 seconden een heerlijke kop koffie.

Waarom kies je voor onze instant koffie?

Redenen genoeg om voor onze CO2-neutrale instant koffie te kiezen. Naast dat je hiermee zeer snel een overheerlijke kop koffie zet, heeft het nog meer voordelen. Onze koffies zijn onder meer:

  • Fairtrade
  • Biologisch
  • CO2-neutraal tot in het kopje
  • Organic
  • Onderdeel van het Grown Respectfully programma 

Koffiemerken die gewoon goed werken

Duurzaam, verantwoord, fair trade, we kunnen nog wel even doorgaan. Maatschappelijk verantwoord ondernemen zit in ons DNA. Daarom zijn al onze instant koffies Fairtrade-, Fairtrade BIO of Rainforest Alliance gecertificeerd. Alleen van Nestlé of Van Duijnen. Je drinkt dus altijd goede, eerlijke koffie van een betrouwbaar merk. Daarnaast kies je zelf je favoriete smaken. Mild, smooth, delicate, krachtig of intense? Wat je ook kiest, je bent altijd verzekerd van de beste koffie met een (h)eerlijke smaak.

Altijd een geschikte automaat voor je instant koffie

Binnen 8 seconden de lekkerste instantkoffie zetten? Dat kan met onze Dorado Instant machines en de fantastische Nescafé koffieautomaten. Nescafé instant koffie is écht (h)eerlijk. Binnen no-time zet je de beste espresso, koffie, chocolade, heet water, warme melk, cappuccino en ga zo maar door. Waar je ook trek in hebt, onze instant koffie machines zijn erop gebrand om je al binnen 8 seconden van de beste koffie te voorzien.

De beste instant koffie bestellen? Ga direct naar onze webshop!

Klanten van Van Duijnen kunnen zeer eenvoudig alle producten bestellen, waaronder de verschillende instant koffies. Bekijk de webshop en maak eenvoudig een account aan wanneer je die nog niet hebt.. Heb je nog vragen? Kom direct in contact!

Espresso, Fresh Brew, Instant of Capsule?

Voor de lekkerste koffie op het werk kun je kiezen uit vier verschillende zettechnieken met de bijbehorende koffieblends. Het eindproduct is in alle gevallen (h)eerlijke koffie. Wat het beste bij jouw bedrijf past is van veel zaken afhankelijk. Hoe lang mag het zetten van een kopje koffie duren? Welke smaakbeleving is gewenst? We helpen je graag om de juiste keuze te maken. Wil je meer lezen? Maak hierboven je keuze voor één van de zettechnieken.

75+

Jaar passie voor koffie

Onze merken

Van Duijnen Logo Group 62
Nestle Logo
Logo Lavazza Torino Italia

(H)eerlijke koffie is zuivere koffie

Samen verantwoord

“De wereld beter achterlaten dan dat we deze hebben aangetroffen enkele decennia geleden. Dit is een voorwaarde voor ons om zaken te doen”

Dit zijn de letterlijke woorden van onze directeur Paul Kragten. Bij iedere beslissing die we nemen laten wij ons leiden door deze motivatie. Van de keuze voor onze koffies tot invulling van ons wagenpark.

Duurzaamheid

Tom Tom Webfleet logo
Logo GulaGula
Keurmerken duurzaamheid
Max Havelaar Fairtrade Logo
Co2 operate logo biodiversiteit
Oxfam Novib Logo
EU Organic Logo Colour Version

Veelgestelde vragen

Instant koffie bestaat uit geconcentreerde koffie dat na het verdwijnen van het water, wordt gesproeidroogd of gevriesdroogd. Bij sproeidrogen gebeurt dit met hete lucht en bij vriesdrogen gebeurt dit bij -40°C. De combinatie van dit proces zorgt voor pure korrels die, wanneer je ze mengt met water, je een heerlijke kop instant koffie brengen.

De beste zakelijke instant koffie is koffie van Nestlé (Nescafé) of Van Duijnen. Duurzaam en verantwoord, CO2-neutraal en belandt snel in je kopje. Verantwoorde, goede koffie die je binnen 10 seconden aan een klant of collega kan geven. De beste zakelijke instant koffie past bij je bedrijf, het personeel én de klant.